Bosko ili kolku ste ne znam, pak lupas napamet ili potocno subjektivno barem za taa tema si prilicno jasen pa pravdal ili ne nebitno.
Ama ajde ke prekineme so taa tema da ne gi nervirame onie nekolkumina koi nemaat, ne gi interesira, kupile pa prodale i t.n. koi kako sho ti bi rekol mislejki samo na sebe zaboravaat deka ima iljadnici akcioneri direktni i indirektni KB prilicno zainteresirani posebno za poslednite slucuvanja, vo koi so neviden kriminal se zagrozeni kup firmi, institucii, akcioneri, se rusi MSE i akcionerstvoto. Toa bese odlika na edno dolgo minato vreme vo koe indeksot znaeme kaj bese i izgleda seuste ima posledici i toa kakvi.
Pozdrav
Си лупам јас друже и си погаѓам . . . се, баш се . . . . како пророк . . .
А види Ти . . . АнтиПророк . . . се промаши . . .
Види и стечајот не си го предвидел . . .
Ве поебаа мајсторски . . . баш преку стечај . . .
Vkupnite pobaruvanja se 23 milioni Evra glaven dolg + kamata, razdeleni na nekolku sudski sporovi spored dospevanjeto, site se vekje dospeani. Bi trebalo da se skluci spogodba za razdolzuvanje so konkretni rokovi i dinamika
vo sprotivno ke treba da se pobara stecaj za TETO. Interesot e TETO da raboti so kapacitet da se razdolzi.
Multiplicirano zadovolstvo oti imam i vo KMB,
celo vreme zboruvame za akcionerskiot interes za razlika od nekoi mizerni propagandisticki, rekla kazala likovi ovde degutatni za spomnuvanje koi zamislete se akcioneri, a im mislat zlo na drugi akcioneri a so toa i na samite sebe, pa videte sega NZS.
Јас сум акционер во КМБ и ќе барам одговорност од Хари . . .
Но Ти ниеднаш не го нападна ХаџиМишев туку цело време му изигруваш адвокат по форуми . . . башка ХаџиМишев беше прецедник на надзорен одбор во КМБ па врската со Хари и не е некоја мистика . . . .
И јас сум тој кој години наназад викам . . . манете се од таа Топлификација, а ти цело време ја форсираш . . . И види сега кога Ви потонаа сите бродови, кога фирмата ја покопавте, пу, пу ништо не било, ајде да заборавиме на Топлификација . . .
Па дај барем едно јавно извинување што не малтретираше години со Топлификација . . . . Што навлекуваше луѓе, што народ изгоре пари на таа твоја Топлификација . . .
А може и да откриеш што работиш и за колку во Топлификација, па да видат акционерите кој им ја претставува фирмата . . . .
личните навреди ги заборавам . . . Ти и Топлификација ама ич не сте ми во фокус, не носите пари . . .
тука завршувам со ТПЛФ само немој да провоцираш . . . .
( имаш доволно промашени постови за цитирање, жива смешка се од оваа дистанца
)
Ова што Ти го правеше на кајгана и мојновац е добро школо за почетници . . . се надевам дека не искрвариле многу . . .