- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.708
- Поени од реакции
- 7.612
Јапонецот дува у дефрост, мојата НЕ, па пријател имаш монтер со 100Амбери наместрени него прашај го[DOUBLEPOST=1537045755][/DOUBLEPOST]I japonecot duvase ladno kamen koga bese vo defrost?
Ja kupi greeto ili od rabota ti ja dadoa?
Ne mozes seljackoto da go iskorenis,pa zadnje da ti e haha. Neka bide po tvoe
Koj go interesira kolku kubika drva kupiv,od kade,koga...slobodno vo poraka ke mu dadam kontakt,osven prodavacite na gree - so niv indirektno ke bideme vo kontakt
Што ти значи тоа 3,5ка или 5,5ка прво знаеш ?Исто така претходно кога бараа 3.5 клима вие почнавте да ги фалите 5.5, прашуваат за еден модел давате информации за сосема друг, се случуваат работи од типот "па за 60000 денари ќе земаш клима што нема вифи, земи си грее од 40000 со фифи со се" а за проблемот што го има воопшто да не се одговори.
Оној што не се разбира може лесно да подлегни на такви преварантски фори и затоа мислам дека голем дел од дискусиите воопшто не се фер и заминуваат во погрешна насока. Подобро од дрвар да се добие информација за некоја клима што ја користел отколку намерни заташкувања и прикривање на информации
На ладење се тие ознаки.....ако грее со 3,5кw тоа значи ли дека треба и на -10C да даде 3,5Кw или само на +7....ти што бараш ? такви со 3,5Kw на -10Ц коштаат 1000евра....што не ти е јасно ?
Мислиш Klime ima 3,5ka у Вивакс варијанта и за 25.000 ке ти даде 3,5Kw на -10?
Има шипак....
Последно уредено: