Не бе, ќе се бунтува и тоа многу, ама на фејсбукОва никад нема да се деси, ние сме народ без кичма и муда. Ако референдумот се наштелува има да си ќутиме ко курви ко мува да не не лази.
Немаш квалификации да го поминеш туринговиот тест, прекини.Trebase i ti da se dopisis. Nemas zaprimeteno vo posledno vreme, vsusnost ne vo posledno vreme tuku taka nekoja godina nanazad koj stigna te moca ( i toa so pravo) a ti celiot nasmean mislis vrni.
Generalno tolku izguben lik i istovremeno tolku vo film vlezen kako kombinacija mnogu retko se naogja vo prirodata.
Nemas kvalifikacii za da voopsto i mi se obrakas i nemoj barem uste nekoja godina, dodeka nabies kilometraza. Vaka registriran od maj kako da recam , guster pa uste i um soli. Sleden pat ke krenis dva prsta i ke pobaras zbor.[DOUBLEPOST=1536959110][/DOUBLEPOST]Немаш квалификации да го поминеш туринговиот тест, прекини.
Uzivaj, ako pocnis pak da vlegvas vo film tuka sum da te prizemjamnemagajle vlade se si znam fala za potsetuvanjeto top si kisce
Имаш право му треба време да те стигне. Дното е далеку а ти си под него така да... Ама ај ќе се потруди можеби.Nemas kvalifikacii za da voopsto i mi se obrakas i nemoj barem uste nekoja godina, dodeka nabies kilometraza. Vaka registriran od maj kako da recam , guster pa uste i um soli. Sleden pat ke krenis dva prsta i ke pobaras zbor.[DOUBLEPOST=1536959110][/DOUBLEPOST]
Uzivaj, ako pocnis pak da vlegvas vo film tuka sum da te prizemjam![]()
Odi be skrise nekade ziti se.[DOUBLEPOST=1536959983][/DOUBLEPOST]Имаш право му треба време да те стигне. Дното е далеку а ти си под него така да... Ама ај ќе се потруди можеби.
Alma praj kef uste dve nedeliСардисан маде како Александро Турунџе....поише као лигушев кодошот би му дошол...
Дупли?Nemas kvalifikacii za da voopsto i mi se obrakas i nemoj barem uste nekoja godina, dodeka nabies kilometraza. Vaka registriran od maj kako da recam , guster pa uste i um soli. Sleden pat ke krenis dva prsta i ke pobaras zbor.
Ako e dupli togas se znae kakva e procedurata.Дупли?![]()
Ја имаш на фб страната на Алсат М цела емисија.Не ја гледав емисијата али дали стварно Рада се посрала максимално?
Во право си.Еве е Катица го потврдува истотоДобро прашање, кое постои повеќе години, дури и во времето кога Груевски прислушуваше 25.000 граѓани, имаше 61+ ратеници, судии во џеб и партиски спратови во полиција. А никој тогаш не се загрижи за ова.![]()
Овој анонимусот пуздер ја направиНе ја гледав емисијата али дали стварно Рада се посрала максимално?
глупостиВо право си.Еве е Катица го потврдува истото
https://lider.com.mk/makedonija/koj-prislushkuval-janeva-tvrdi-vmro-dpmne-zboruvale-se-i-seshto-na-telefon-a-sdsm-se-pazele/#komentari
Значи ВМРО цело време прислушувале 2008-2015 и знаеле дека се прислушува ама не се пазеле и зборувале се и сешто по телефон. Е сега СДСМ некако дознале и се посомневале и биле внимателни па затоа од нив нема разговори. Колку логично и генијално нели.