Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
E

`EsCaPe`

Гостин
Се мислев, се мислев што би било паметно. И ми светна. Значи, не ми е намерата да се замарам со постов,секако е завршено се, ама ..едноставно нели, и мене ми дојде редот да бидам отворена и искрена.
Знам многу работи сега. Ги дознав многу, МНОГУ касно. Никогаш нема да дознаеш што и какви работи, затоа што после постов сум завршила и не гледам потреба зошто би дискутирала и понатаму.
И не мислев дека ќе го кажам ова, ама посакувам да не те сретнев.
Жал ми е. Не не, не за тебе. Жал ми е што изгубив скапоцено време.

Текстов е ..како да кажам.. МНОГУ ЈАСЕН.




И.. немаш поим зошто го пишав ова ? Подобро.

Толку.
Имај пријатен живот.
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Argh, сакам да имавме повеќе време да поминуваме заедно, не е фер вака, се е некако поприоритетно од нас двајца :nesum:
Како и да е, те сакам... замисли :icon_lol: Посебно откако ја надминав кризава и све тоа...



Ја замолувам Крејзи ин Лав да наведе 2 примера за пост напишан како што треба и уште 2 за пост напишан спротивно од нејзините правила, зошто не ми е јасно какви постови очекува тука да има :icon_lol:
 
S

Sweet666

Гостин
Пак поблисок добир со минатото. Но, среќна сум што не влијаеше на мене. Не разбуди никакви чувства. ТИ не успеа да разбудиш никакви чувства во мене. После долгиот мазохистички период за мене, горда сум што заврши. Не те САКАМ!

И да.. Ти пишав дека муабетот ми се допадна, ти не ми врати.. Не знам зошто. Можеби пак не знаеше што да пишеш како и секогаш :nesvest:
 

Lucybell

~Supergirl~
Член од
5 ноември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
17
Ти благодарам што ме направи посилна од кога и да е, за секоја лоша постапка, за секоја лага кажана, што ми ги отвори очите за да видам кој си навистина, ти благодарам што ме повреди...и најголемо фала што полека исчезнуваш од мојот живот. Ти биди среќен а јас ќе се снајдам и ќе престанам да те сакам. Ќе се помирам со фактот дека нема да сме заедно; можеби пак ќе се сретнеме во некој друг свет...
 
Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Те сакам..те сакам..те сакам.
И сакам да престанеме со глупавиов инат кој само повеќе не разделува..И сакам...сакам многу работи..најважно е што уствари те сакам тебе ама... те немам.:back:
 

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Мрази ме...Те молам мрази ме, полесно ќе ми биде...
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
те сакам бе ... па зошо ти ме нејќиш не е фер :(.се сум спремен за тебе да напрам и ќе напрам само те молам дај ми шанса дозволи ми да се докажам и покажам колку сакам да те имам. те молам среќо моја :place:... само дозволи ми :cry::cry::cry::place:... те сакам
 
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ја замолувам Крејзи ин Лав да наведе 2 примера за пост напишан како што треба и уште 2 за пост напишан спротивно од нејзините правила, зошто не ми е јасно какви постови очекува тука да има :icon_lol:


Да нема постови од овој тип:
ПараноиК напиша:
...Мрази ме...Те молам мрази ме, полесно ќе ми биде...
Темата стриктно вели, сакам да ти кажам дека... и на таква реченица не може да се продолжи со “...потрокал“. Во ред, да разберам дека има некој концептуализам но членовите кои пишуваат тука не се Бада. Се` што има на темава се бљувотини од немање работа. Во ред, и тоа го почитувам, форум сме, но затоа постои одделот ЧДА, играчница или политика и вести. :wub: Темава, сигурно се сеќаваш, некогаш беше место каде оние кои навистина имаа што да кажат го кажуваа тоа на начин допадлив за некого. Ваквиот принцип на функционирање на темата ја изместува од нејзината вистинска форма. Љубовта не е секојдневно известување на светот дека сме се слушнале по телефон. Извртена е смислата на зборот, како порно филм на ТВ во 4 попладне кој пропагира дека сексот е лижење, пушење, вагиналена и анална пенетрација и тоа исклучиво по тој распоред.

А јебем му матер, и онака ако не се избламира чоек тука, ќе се избламира на друга тема. Рокајте момци и девојки, Крејзи е суд овде, ако не ви се свиѓат не идајте. :helou:

Едитирано од Крејзи ин Лав - Малце го уредив фонтот, за да се чита поубаво, затоа што најубаво е кажано во овој пост, за да не пишувам и јас, Виктор кажа се што требаше да се каже и ве замолувам без натамошни дискусии и реплицирања држете со до темата, а убаво прочитајте го постов.:smir:
 
Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Ми фалииш бее :nesum: Нека дојде петок побрзо.. и субота.. нема да те пуштим цел викенд.. ќе видиш :pipi:
Важно те видов прееска у школо.. Кратко, ама те видов :pipi: Утре пак ќе те видим нели ? Нелиии ? :wub:
Инаку ....
Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам :wub::wub::wub::wub::wub::wub:

:back::back::back::back:
 

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ти реков дека немат да пишам во темава зш ако почнам да пишам ќе се заборам и не ќе имат место на кајганава за толкав пост, остај то дур го пишам ќе дојт лето и ќе те видам така да џабе сеа шо да се жалам дек ми фалиш и слично ама морав бар да напишам дека ТЕ САКАМ, меченце мое најубо. :love2:
Мече...ми фалиш...сакам да те видам...:(:( неможам да пишувам ни јас, пошто ако почнам нема да престанам...
ТЕ САКАМ!!!
мече за мечето :)
 

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Insane... Insane... Insane... Insane... Insane... I'm becoming insane... Insane... Insane... Insane... Insane... I'm becoming insane... Insane... Insane... Insane... Insane... I'm becoming insane... For you... :vozbud:

I can't wait for the weekend to begin... :) Само да се гледаме во школото не ми е доволно. I must have you this weekend. :wub:

Love ya. :back:
 

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.617
Поени од реакции
33.994
Прв пат нешто овакво. Чудно ми е. Се секој бакнеж глупото чуство во стомак.
Незнам, ме променуваш. Ме правиш да се чуствувам ко светот да е мој.
Да пишувам endless реферати за тебе. Кои ке ги прочиташ некој ден, се надевам во некоја романтична ситуација.

Патетично, да. Но, те сакам. Премногу. PS.

Едит: Нема едит.
 

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.567
Поени од реакции
6.696
Во врска со љубовта нејкам да кажам ништо туку ке запеам:

...Од овој ден ти си ми едниствена и погледни на дланка си ми пишана,
ко златна до срце линија засекогаш крај мене најмила....

..Од овој ден ти си се што ми е свето и погледни само за нас времето од рози пат
располила и одам до крај со тебе НАЈМИЛА:pipi:


:smir:
(владо јаневски-од овој ден,пишете ми на профил ако ја сакате убавава песничка)
 
M

MIL

Гостин
Slucajno te najdov a slucajnite raboti se najslatki najubavi i vecno traat...te zapoznav bese bescenet kamen, laden ama bleskav tvojata svetlina dopre dlaboko vo mene sto me natera upornosta da bide pojaka od mene tvojata dusa svativ deka e copija na mojata kako navleguvav podlaboko vo tebe se preslikuvavme eden na drug i svativ deka si samoliva po koja kopneev i vo son patot koj me vodese vo sonot go odam i stignav do tebe se plasev dali taa samovila ke zasaka obicen smrtnik kako mene bev isplasen kako ke se odvivaat rabotite neznam ete gospodova rabota USPEAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV dojde prolet vo moeto srce vo mojata dusa oziveav go procitav i zborot namenet za mene toj teskiot zbor TE SAKAM koj go izgvori bas taaa osoba vo koja sum ludo vljuben srcevo ke mi zastanese od radost od sreka od vozbuda.Pocnav da go ziveam sonot,sonot koj e veke realnost SAKAN SUM FALA BEBENCE MALECKO STO ME SAKAS I STO VERUVASE VO SEKOJ ZBOR STO TI BESE KAZAN SAMO BEV ISKREN I OSTANUVAM NA TOA KE TE SAKAM CEL ZIVOT MWAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:back: my baby
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom