ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Dali moze od privatna kvota da se premine vo drzavna, i ako da, kako?
Мислам дека имаше некоја законска измена во однос на просекот, најдобро е да се праша на студентски...[DOUBLEPOST=1536619167][/DOUBLEPOST]
Кога започнуваат предавањата на мастер?
Некаде крај на Октомври, почеток на Ноември мислам дека беа. Испитите им се исто со додипломските или пак договорени со професорите.

Dechki zashto nema podneseno baranje za kaznena za studentite na dodiplomski ?
Не знам и јас сто пати прашав за на крај да ми речат дека изгледа нема да има казнена за на додипломски што сме. А треба да има и да се поднесе барање

Не знам и јас сто пати прашав за на крај да ми речат дека изгледа нема да има казнена за на додипломски што сме. А треба да има и да се поднесе барање
Treba da se podnese baranje do lani imashe ke ima i zainteresiranost veruvam

Људи, кажувајте чаре за Филозофија на право кај Астеруд.. Значи толку не можам да ја сфатам материјата.. Толку ми е одбивен предметот. . Некое скриптиче поразбирливо постои ли? Или прашања што се паѓаат стандард да зеам тие да ги набубам? Помагајте ако знаете некако

Treba da se podnese baranje do lani imashe ke ima i zainteresiranost veruvam
Да знам ама нека поднесуваат и кажуваат брзо оти полагам на 14ти ако нешто има казнена да си го сменам планов одма, а вака се ми се кочи без казнена

И едно прашање предметов ми е од јануари и сега последна шанса ми е сега септември и казнена ако има или можам и јануари да полагам ?

И едно прашање предметов ми е од јануари и сега последна шанса ми е сега септември и казнена ако има или можам и јануари да полагам ?
Три редовни сесии треба да поминат пред да ти дојде за запишување. Ако ти е од зимски семестар, септемвриската ти е задна, ако ти е од летен ондак имаш право до јануари да го полагаш.

Три редовни сесии треба да поминат пред да ти дојде за запишување. Ако ти е од зимски семестар, септемвриската ти е задна, ако ти е од летен ондак имаш право до јануари да го полагаш.
од зимски е .... наебав

Да од 01 до 12.10 така прочитав во групата на фб и изненадив што нема за додипломски
Dechki zashto nema podneseno baranje za kaznena za studentite na dodiplomski ?
Секоја година се поднесува и барање за казнена за додипломски по редовната Септемвриска.Прво се чека да се закаже редовната,па гледаат да поднесат барање за казнена.
До сега секоја година поднесувале,па ако мислат и годинава,наскоро ќе се разбере.

Секоја година се поднесува и барање за казнена за додипломски по редовната Септемвриска.Прво се чека да се закаже редовната,па гледаат да поднесат барање за казнена.
До сега секоја година поднесувале,па ако мислат и годинава,наскоро ќе се разбере.
Od studentski parlament pishaa deka bilo podneseno samo za apsolventi i master[DOUBLEPOST=1536708364][/DOUBLEPOST]
Да знам ама нека поднесуваат и кажуваат брзо оти полагам на 14ти ако нешто има казнена да си го сменам планов одма, а вака се ми се кочи без казнена
Da treba da se znae ili barem da ni kazhat deka ke podnesat baranje za dodiplomski a treba i da se urgira ako veke ima zainteresiranost a ne veruvam deka ke nema

Od studentski parlament pishaa deka bilo podneseno samo za apsolventi i master[DOUBLEPOST=1536708364][/DOUBLEPOST]
Da treba da se znae ili barem da ni kazhat deka ke podnesat baranje za dodiplomski a treba i da se urgira ako veke ima zainteresiranost a ne veruvam deka ke nema
Понекогаш не се поднесуваат во исто време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom