Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Има маж што ќе ја дочека вечер Рејдерс-Рамс?:D

Има некој за трејд. QB и RB за WR + K + W/R
:)
Bag End Hobbits, разгледај ако те бендиса нешто, ептен сум разочаран првово коло....

Bag End Hobbits, разгледај ако те бендиса нешто, ептен сум разочаран првово коло....
Јас мислам да станам во 4 и пол и да не ја гледам Џетс.

Јас би ви препорачал да си ги симнете утакмиците утре сабајле и да си ги гледате без реклами и со топ коментатори

Јас никако неможам да се навикнам на нив , научен сум на американскиве коментатори и продукција , нашиве многу чудно ми звучат .
Иначе јас ги симнувам од тука утакмиците ако некој му треба страна
http://720pier.ru/viewforum.php?f=43

Една година ја користам странава и топ е стварно , ги има сите утакмици веќе на торент од 8-9 сабајле , башка има и NBA и NHL ако гледате

Ќе ја даваат Рејдерс-Рамс на СК??

Инаку ептен го хејтаат сеа Груден овие фановиве на Рејдерс така да....ќе се навива за него годинава изгледа :D
Се надевам ќе тепаат вечер

Ќе ја даваат Рејдерс-Рамс на СК??

Инаку ептен го хејтаат сеа Груден овие фановиве на Рејдерс така да....ќе се навива за него годинава изгледа :D
Се надевам ќе тепаат вечер
Џетс двојка, Рејдерс на кец :D

Ако ја изигра цела сезона, Роџерс мора да земе MVP, пошто е поим за значењето на наградата, тешка мизерија се без него...

Цел ден се пазам да не разберам како заврши и дури сега ја догледав Грин Беј - Чикаго, одличен натпревар Роџерс во 3 потези ги реши ама многу стаклен секоја сезона повреден.
Чикаго има потенцијал Калил Мек 2 тренинзи нема одржано, а одма се гледа кој ѕвер е. Фулер или како се вика корнербекот трагичар чист интерсепшн испушти од раце, да ја фатеше топката толку ќе беше немаше шанси Пакерс да се вратат.

Џетс двојка, Рејдерс на кец :D

latest

Ако ја изигра цела сезона, Роџерс мора да земе MVP, пошто е поим за значењето на наградата, тешка мизерија се без него...
Aма таа награда никад не се дава според "буквално значење" пошто така секоја сезона Брејди ќе освојуваше во НФЛ а ЛеБрон во НБА :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom