Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ваљда намерно беше тоа.Овој не е Burt Reynolds.

Odlicen model na Inverter klima ured so Toshiba kompresor GMCC KSK89D53UEZDali ima nekoj iskustvo so:
- VIVAX ACP-12CH35AEMI, so R32 freon
- I dali e dovolno za 25 kvadrati da se topli na zima?
Odlicen model na Inverter klima ured so Toshiba kompresor GMCC KSK89D53UEZ
Objektot sto sakas da go grees dali e kuka ili stan so ili bez izolacija

Do -15 nema da se zgreesZhiveam vo stan.. Prv sprat, pod mene garazhi, znachi ne se gree. Levo ne se gree vo stanot e prazen, od drugite strani se gree..
Prostorot e kujna so dnevna.. Ne otvorame vrati. Nema izolacija, nema PVC dograma, tuku drvena postara. Predhodni zimi na drva se greev. Na jug e , so balkon.
Betonski plochi se zidovite.[DOUBLEPOST=1536595929][/DOUBLEPOST]
Fala za info,
do -15 bi trebalo da topli kako sho treba.
Moe mislenje e deka nema da imas problem da zagrees 25m2 e sega za na -15 stepeni ke praktikuvas klimata da ne ja gasis tuku da raboti nonstop 24/7 klimata so toa sto na primer ako preku den ja pustas na 25 stepeni prekunok da ne ja gasis tuku da ja ostavas na primer 20 stepeni.Zhiveam vo stan.. Prv sprat, pod mene garazhi, znachi ne se gree. Levo ne se gree vo stanot e prazen, od drugite strani se gree..
Prostorot e kujna so dnevna.. Ne otvorame vrati. Nema izolacija, nema PVC dograma, tuku drvena postara. Predhodni zimi na drva se greev. Na jug e , so balkon.
Fala za info,
Многу тешко...Zhiveam vo stan.. Prv sprat, pod mene garazhi, znachi ne se gree. Levo ne se gree vo stanot e prazen, od drugite strani se gree..
Fala za info,
Nema sto da mislis smisleno e odamna baska ne ti odi toj del.Moe mislenje e deka nema da imas problem da zagrees 25m2 e sega za na -15 stepeni ke praktikuvas klimata da ne ja gasis tuku da raboti nonstop 24/7 klimata so toa sto na primer ako preku den ja pustas na 25 stepeni prekunok da ne ja gasis tuku da ja ostavas na primer 20 stepeni.

Pri ovie ceni to est ne tolku golema razlika vo ceni za 12 i 18ki glupo e da ne zemes 18ka. Podobro e neso rezerva da se ima. Se razbira pri slicni specifikacii.
Za tie uslovi sto gi ima (bez izolacija stara dograma odolu garazi) jas ispod ovaa klima ne bi odel@Strelec namesto da me citiras mene Eve ti daj mu sovet na covekot sto klima da zeme no bidi realen.