Ох леле душичка и Шилежето кој толку се бори за Македонија и Скопје така навистина да му се заканувале, и кутриот ти што се повикувш на судски докази, од истиот суд што пресуди ослободително(читај n та аболиција на дудукот Муртински)за евро мене евро на Вицто, без да разцвета пупката.
Господари си имаш ти, јас не,работам и давам дежурства. Ниту сум го оправдувал некогаш Грујо нити сега, немам таква потреба за разлика од тебе.
Трба да побара некој, имено официјлните политичари. Неможе тие да ја бладаат 20 и кусур години повраќајнцата „евро-атлански аспирации“, па згора на се немало алтернатива, и да сакаш во таква состојба Русија да дава некакви гаранции, пристапи... Да не сакаш да дојдат на колена да го молат Црпнатиот.
Впрочем со оглед на однесувањето на изметов македонски-политичарите, односот на Русија е одличен.[DOUBLEPOST=1536586870][/DOUBLEPOST]
Немате поинакви, суртуци, дудуци,пијаници, куртони....и не се вади со државата,таа не почнува и звршува во штаб.[DOUBLEPOST=1536587115][/DOUBLEPOST]
Малку сте таквите. Убо пиша дечкото 95% од Србите ќе бојкотираат