Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Влашка маала, охридскоА Трамп од каде беше?

Влашка маала, охридскоА Трамп од каде беше?
Серена до 24таПомор на фаворитите на женскиот дел од Вимблдон. Остапенко до втор слем.![]()
Не верувам дека Серена може овде до титула. По мене една од Кербер и Остапенко освојува.Серена до 24та
Чист и е патот и сервира како стока. Во размени е тапа ама пак доволно добра за боранијава што остана. Кербер да, ама Остапенко ако не и е денот од Ѓорческа ќе изгуби.Не верувам дека Серена може овде до титула. По мене една од Кербер и Остапенко освојува.
Да, но ако и е денот не може од никој да изгуби, буквално е unplayable.Чист и е патот и сервира како стока. Во размени е тапа ама пак доволно добра за боранијава што остана. Кербер да, ама Остапенко ако не и е денот од Ѓорческа ќе изгуби.
Само од СеренаДа, но ако и е денот не може од никој да изгуби, буквално е unplayable.
Кога се десило тоа да вратам снимка? Пошо ме мрзеше да палам стрим за жениве?Што се случи со Серена бе??..што туку се расправа со судијата?..па дури и супервизорот го повика и почна да липа тука нешто да објаснува "i'm not cheater,why this is always happening to me,it's not fair,you own me apology"..прв пат ваков циркуз гледам и тоа на финале на гренд слем..отров за гледање
Чист coaching али оддамна не е досуден а бајаги од тренериве даваат совети и кога треба и кога не треба....Па ништо не бидна со Вердаско кога се пожали Мареј пред некоја недела.Мурат потврдил дека е coaching,ама посочи на Тони Надал дека и он многу пати делел совети и не добил ниедна опомена Надал.Каков тенис Осака... Ја издоминира и со сервиси и од основна.
Иначе Серена ради "coaching" јадеше прва опомена, после на 3-2 скрши рекет (втора опомена) и следниот гем ради казната го почна со 15-0 за Осака. Па на паузата го вреѓаше Рамос и доби трета опомена, и доби казна гем, место 4-3, 5-3 за Осака.
Па супервизори повика, плачеше едно 3,4 минути пауза имаше. Али сама си е крива за се. На крај пак му се закани нешто со прст му покажуваше, нема да ме зачуди и суспензија да јаде.