Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Така изгледа на прв поглед, ама десната рука на Ахметов бил во петокот во Скопје! Потврдено од клупски извори. Е, сега што ќе излезе на крај од сето тоа, никој не може да знае. Да се надеваме дека од целиот муабет, ќе искочи позитивно за Вардар. Вакви ликови обично сакаат да имаат под контрола и релативно помали клубови...

Побарајте само шо држи како свое,од коли до куќи ....Има да свршава Дестани и да сака да праи генг_бенг , се надевам со нашиот "нов" газда .....:vozbud:(y)

Кој е "ЗА" ова ако се деси да се собереме од тука да му го испишиме по еднаш?
:vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos:

Друже ако го сакаш тоа има мал милион причини за да го напраиш, не не терај нас хахаа шала.

Ако ова се деси имате гратис сезонски од мене.
Една од порадосните вести у 2018 ми е, а исто чувство со мене го делат и екипа.мк, све да им еbаm.

Реално праксава кај нас вика дека вакви инвеститори у спортска бранша се поретки и од Халеева Комета ама што знам, што све се исподеси на овие 25.000м2 земјиче, па што да не и овој да креира некој Динамо од Вардар.

Ама на крајов од денов коа глеаш од објективен агол си викаш "Зашто Вардар??"
Па не е ова некој си клуб од ранг на српскиве или хрватскиве, па имаат нешто посилна лига, константно некој талент се продава и тако дање... стварно ми е конфузна ситуацијава.

Реално праксава кај нас вика дека вакви инвеститори у спортска бранша се поретки и од Халеева Комета ама што знам, што све се исподеси на овие 25.000м2 земјиче, па што да не и овој да креира некој Динамо од Вардар.

Ама на крајов од денов коа глеаш од објективен агол си викаш "Зашто Вардар??"
Па не е ова некој си клуб од ранг на српскиве или хрватскиве, па имаат нешто посилна лига, константно некој талент се продава и тако дање... стварно ми е конфузна ситуацијава.
Истите прашања ме мачат и мене. И секако, фактот дека станува збор за човек (зборувам за Ахметов) кој има страшно блиски односи со Руската Федерација, во време кога интересите на нашите домашни политички елити лежат на запад.

Ринат Акхметов пред извесно време имал преговори за превземање на Данди Јунајтед, а подоцна и на ЦСКА Софија. Незнам многу детали, но сепак имало обиди. Ова со Вардар е нешто слично, но се надевам со поинаков епилог.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom