- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Дачо Белски е вториов?
Дачо Белски е вториов?
Да. Тоа ми е чудно, во последно време оди со Мијалков, изгледа му е бодигард.Дацо Белски е вториов?
Зашо чудно? Од секогаш беше близок со ВМРО.Да. Тоа ми е чудно, во последно време оди со Мијалков, изгледа му е бодигард.
Па како да беше отсутен некое време, или мене така ми се чинелоЗашо чудно? Од секогаш беше близок со ВМРО.
Се смири изглеа малце после пукањето со Нинџа и Кољо, Скопје како што знам се пресели итн. Иако многу мислат дека со самиот конфликт што го имаше со Нинџа, биле на спротивни страни, двајцата беа Вмро, недоразбирањата им беа лични.Па како да беше отсутен некое време, или мене така ми се чинело
Неофицијално: Пиштолот со кој е убиено семејството Поцеста пронајден на бензинска пумпа во Тетово.За убиството во дебар осомничена постарата 25 годишна ќерка со уште двајца помагатели .
https://faktor.mk/imala-dvajca-pomoshnici-kjerkata-si-gi-ubila-roditelite-i-sestrata-vo-debar
Да не ја утна темата?
Природно се таквиСи има фаца како на убиец од филм.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
незнам шо толку против кристијан, искрено ДА повлечен е од криминалот максимум пробва да заработи некој денар вака така онака, Ама па да збораме Реално не сум видел човек со повеќе мадиња од него тој тоа шо го праел на 16/17 или 18 години 99 посто од нас тука на форумот му е само СОН и би сакале барем на еден ден тоа да го доживејме.Дај забранете ги зборовити Кристијан Голубовиќ на темата ми се сери од него,као некој криминалец бил голем драпајси танана.