Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро си слушнал, катастрофа од факултет, организација.... Од цел наставен кадар, има само 4-5 квалитетни професори што се залагаат да те научат. Од асистентите само еден би го ставил на таа листа. Но, на крај дипломата ќе ти вреди иако знаењето што ќе го стекнеш ќе биде ептен минимално.Сакав да се запишам оваа година НА ФИНКИ но,во последен момент слушам дека финки било хаос во моментот.Професорите многу не се залагаат за студентите пошто сите се со приватни фирми.Сакам да слушнам мислења од некој што е запишан на ФИНКИ.Дали е добар избор?
Точно е дека финки си има свои проблеми, ама во Македонија, подобар факултет за информатика нема да најдеш. Јас би му дал шанса, ке си најдеш друштво што ти одговара, со нив полесно ке ти биде.Сакав да се запишам оваа година НА ФИНКИ но,во последен момент слушам дека финки било хаос во моментот.Професорите многу не се залагаат за студентите пошто сите се со приватни фирми.Сакам да слушнам мислења од некој што е запишан на ФИНКИ.Дали е добар избор?
Извади си од полиција, јас вадев.Здраво луѓе. На 30/31 Август е уписот за годинава на ФИНКИ и гледав потребни документи за предавање видов државјанство и извод од матично. Дали треба нов извод да се вади или доволен е тој што си го имам зошто и за во средно другари ми збореа треба нов а уствари не требаше. Е сеа за државјанство изгледа ќе треба да се вади зошто немам ја таков документ, едино што пишува македонско државјанство на личната карта.
Извади си од полиција, јас вадев.
Извади си од полиција, јас вадев.
Не ти треба нов извод,можеш да се запишеш со тој што го имашA za izvod od maticna? Strogo mora nov ili mozam so ovoj so go iam momentalno?
Дали како студент на ПЕТ ќе можам да го земам Напредно Програмирање како изборен предмет и која е веројатноста со молба да ми го одобрат Веројатност и Статистика без претходно слушање на Калкулус1?