Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Со Академија Пандев Младост ќе е полн како око, исто така и со Вардар ќе има многу публика, прва утакмциа по толку години (не се паднавме ниту еднаш во купот) ќе дојдат за тој натпревар и од околните градови, а доколку се остварат некој муабети кои ги чув, може и со Шкендија, Работнички и Слога да има многу публика.

Како и да е нека им е честито на сите што одат на стадион, па нека се радуват на успеси.

Фала за "поразот" вчера ни дадовте шанса.Сега се е во ваши раце.Со среќно нека ви е во прва лига.

Засилувањата ви се гној засега што се поврзувате незнам какви ви се амбициите ама мора подобро.

Манго го пуштиле да си оде... ШУПАЦИ! Златно нашо дете.. наместо да си оде по на татко му стапките, ќе дава голови за други екипи... да бог да га пуне мрежата ка ке дојде у СТрумица да игре , пред очите на тај посеркото шо го воде клубо.. проста раја без школо.

Каде у градот може да најдам мајца Ајдуци или тешка работа?

дали некој знае да ми каже на која позиција играат:

- Миле Костовски
- Живко Димитров
- Филип Динев
- Стефан Горгиев
- Зоран Андонов

дали некој знае да ми каже на која позиција играат:

- Миле Костовски
- Живко Димитров
- Филип Динев
- Стефан Горгиев
- Зоран Андонов
Миле Костовски Манго не е повеќе играч на Беласица. Инаку напад играше ..другите немам појма.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Браво за посетеноста, жеден си е градот за добар фудбал не за џабе имаме два прволигашки тима. :) Околу 3500 гледачи вчера имало на Младост, двете големи трибини скоро исполнети.

беласица.jpg

белас.jpg

Беласица - А.Пандев

39522391_10215638133960079_377073677339983872_n.jpg
39514987_1693733344088428_8440864502018211840_n.jpg

Премалко Ајдуци, дали 30души бее. Шоо работта ? У втора лига се збираа повеќе ...
Инче ного слаби ми се видее Беласица, не им бега борба за опстанок... Академците 2 класи подобри ...

Премалко Ајдуци, дали 30души бее. Шоо работта ? У втора лига се збираа повеќе ...
Инче ного слаби ми се видее Беласица, не им бега борба за опстанок... Академците 2 класи подобри ...

Најлош состав имате во цела лига. Напаѓач ви фали, имавте 2 шанси за гол ама беа одиграни многу аматерски..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom