Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.787
Сфаќам да е исфрустриран заради малата минутажа ама пак 33 години е, башка лани повреден беше повеќе одколку здрав, го вратија назад од Челзи и сега на две недели пред да затвори трансфер пазарот изјавува дека сака да бега, кај ќе најдат замена за толку краток период ... ептен непочитување кон клубот ќе покажи

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ја мислев помлад е Фелипе, он 33 веќе имал... Една од легендите е на оваа генерација на Атлетико, ама тоа е, не може да биде првотимец покрај Хернандез. И покрај годините да го сака тим како ПСЖ е премија. Треба да оди и ич нека не му ја мисли, секако ако Атлетико го пушти.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.787
Договорот му истеква 2019, сеуште нема потпишано нов договор, клубот има протокол за ветераните да продолжуваат година за година така да можи да испоштова барем договор и нека бега ако му се бега толку. Којзнае и дали се точни овие шпекулации и лани имаше вакви муабети па продолжи договор, ама овајпат мислам се вистинити оти веста ја споделија медиуми кои ретко грешат кога станува збор за Атлетико, башка близок новинар до клубот на твитер го ретвитна постот така да изгледа е точно

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.787
5 милиони се спомнува првичната понуда за Фелипе 5 милиони за еден од најдобрите на негова позиција, точно е дека има 33 години и дека му истекува договорт ама 5 милони бе Ако прифатат Атлетико сместа нека се отепат сите до еден

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
5 милиони се спомнува првичната понуда за Фелипе 5 милиони за еден од најдобрите на негова позиција, точно е дека има 33 години и дека му истекува договорт ама 5 милони бе Ако прифатат Атлетико сместа нека се отепат сите до еден

Бар 15 леви бека можам да набројам подобри од него.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.787
дај Боже сите овие без Робертсон да ви бидат стартери за клубот за кој навивате

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
#LFC will bank a £2.25m loan fee for Karius. Besiktas obligated to buy him for £7.25m if certain performance criteria are met (appearances made and them qualifying for Europe.

Не знам што е работава, дали сакаат да му излезат во пресрет па колку да се даде некаде или има нешто друго ама мислам дека мене би ме продале за повеќе пари.

Kajgana Shop

На врв Bottom