Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може бе оти да не . 8 ома се звучниците, нема проблем за радиото.
фала тиможе бе оти да не . 8 ома се звучниците, нема проблем за радиото.
За да немаш проблеми...најдобро е звучниците да се барем 2:1 во однос на појачалото, а ако не ќе си го пушташ појачалото до онаа граница за која мислиш дека е адекватна на звучниците. Значи никако од половина нагорефала ти, моќноста ми беше проблем бидејќи се многу послаби звучниците од радиото
фала ти, моќноста ми беше проблем бидејќи се многу послаби звучниците од радиото
Здраво нов сум на темава и не се разбирам многу, сакам да купам систем домашен за музика и на тв да го поврзам ми го предложија овој само незнам дали е добар или не ако има некој по искусен во тие работи да ми објасни добро лошо и така [emoji4]
http://www.lg.com/uk/speakers-sound-systems/lg-CJ87
Фала многу...
не е инфраред туку оптички аудио. колку е тоа поефтино?препорака за звучници за лцд телевизор, нешто поефтино ама добар и моќен звук да вади, можи 2.0, 2.1 или еден звучник
Имам 5.1 сараунд ама бош фирма е и лош звук вади
бај де веј телевизорот нема стандарден аудио излез туку е инфраред порт па користам инфра кабел со конвертер, па не знам дали на тоа ќе се губи јачина и квалитет на звук
За да немаш проблеми...најдобро е звучниците да се барем 2:1 во однос на појачалото, а ако не ќе си го пушташ појачалото до онаа граница за која мислиш дека е адекватна на звучниците. Значи никако од половина нагоре