Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.006
xhoni ne e svesen deka e 21vi vek izgela, se znae koj kakvo gomno isral sabajleto od fudbalerive, a ne pa ostanati raboti, ko dogovori, pregovori i slicno, milion insajderski informacii doagaat do novinarite, na primer dimarzio ima pogodeno transfer radi random kelner u restoran, sto go izvestil deka ima sredba pomegu generalen menadzer i agent na fudbaler a do toj moment nitu eden medium ne izvestil bilo sto na taa tema, nit pak kako obicna spekulacija i mozen transfer vo idnina.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.801
Џони тоа мислење беше на 90% од вашиот фан клуб. Дека сте се откажале од Видал пошто биле сигурни дека има шанса да го донесат модрич.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Не е баш најпрецизно. Мислењето беше дека Аусилио се откажа од Видал затоа што процени дека има шанса да го донесе Модриќ, а тука ма фан клуб бевме поделени во однос на тоа дали направил добра или лоша проценка и дали вреди сето тоа или не.

Верзијата дека Аусилио се откажа од Видал а не Видал од Интер, беше потврдена од многу извори. Подоцна се објавија и поинакви верзии и секој може да расудува вака или онака, никој не може да тврди дека ја знае конечната вистина.

Но во право си, поголемиот дел од нас ја прифатија таа верзија на настаните, и овој коментар дека човек треба да е неинтелегентен за да верува во тоа се однесува на повеќето од нас. И Џони го знае тоа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.801
Дај на емотивнава тинејџерка нека и го донесат Рафиња, кој ќе го трпи после со коментари да беше тука Рафиња, или Рафиња ги игра сите позиции (да и бек :) )... :D
Рафиња, бек... interesting... :)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Мене не ми менува, не се навредувам лесно, ама вакви постови ви се тригер на сите кавги на фан-клубов. Верувај си во што веруваш, нема потреба од вакви навреди.
Не ми беше намерата да вреѓам,посебно не тебе или другите..не сум таков по природа и се извинувам од се срце доколку се најдовте во репликата..најсериозен сум

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Не ми беше намерата да вреѓам,посебно не тебе или другите..не сум таков по природа и се извинувам од се срце доколку се најдовте во репликата..најсериозен сум
Приберен си? :)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
xhoni ne e svesen deka e 21vi vek izgela, se znae koj kakvo gomno isral sabajleto od fudbalerive, a ne pa ostanati raboti, ko dogovori, pregovori i slicno, milion insajderski informacii doagaat do novinarite, na primer dimarzio ima pogodeno transfer radi random kelner u restoran, sto go izvestil deka ima sredba pomegu generalen menadzer i agent na fudbaler a do toj moment nitu eden medium ne izvestil bilo sto na taa tema, nit pak kako obicna spekulacija i mozen transfer vo idnina.
Ја претерав со вреѓањето и се испонашав како сељак од невиден калибар што прифаќам одговорност...но навистина не гледам никаква логика во она нешто што го пласираа медиумите во врска со Видал и Модрич..не вервам дека Аулисио е толку будала на сред прегварање да се откажи од играч како Видал за евентуално да можи да го ангажира Модрич што и самиот знае дека клубот ја нема потребната финансиска сила за да си дозволи таков трансфер и да му дава поголема плата од нивниот лимит...не знам..еве размисли самиот возрасен чоек си..ти да си во таква ситуација така ќе изреагираш?..сепак Аулисио и целиот преговарачки тим се врвни професионалци ,учени и ситуирани луѓе од висок калибар што се multytasking..зарем тие не размислуваат на последиците?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.006
Ја претерав со вреѓањето и се испонашав како сељак од невиден калибар што прифаќам одговорност...но навистина не гледам никаква логика во она нешто што го пласираа медиумите во врска со Видал и Модрич..не вервам дека Аулисио е толку будала на сред прегварање да се откажи од играч како Видал за евентуално да можи да го ангажира Модрич што и самиот знае дека клубот ја нема потребната финансиска сила за да си дозволи таков трансфер и да му дава поголема плата од нивниот лимит...не знам..еве размисли самиот возрасен чоек си..ти да си во таква ситуација така ќе изреагираш?..сепак Аулисио и целиот преговарачки тим се врвни професионалци ,учени и ситуирани луѓе од висок калибар што се multytasking..зарем тие не размислуваат на последиците?
Да почекаме да заврши меркатото, па ќе го правиме овој муабет/
Утре се медицинските на Кеита Балде, после официјализирањето на тој трансфер, ќе дојде уште еден играч, прашање е кој, откако тоа ќе се среди ќе правиме муабет на оваа тема, што, како и зашто, можеби до тогаш и нешто плус ќе излезе ко информација.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Море сите ги фалите Наинголан и Кеита, а го заборавате според мене најдобриот трансфер на Интер летово - Шиме Врсајко. Тенки бевме таму цела претходна сезона со Дамброзио, така да највеќе очекувам од Врсајко од новиве бар до сега.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Нема врска остај вреѓањето настрана, никој не се навреди.

Туку дај кажи ми, за колку го зедоа Видал, 20м?
Зар ние немаше да го здиплиме трансферов брзопотезно за овие пари? Зошто мислиш дека Барса наддала и ни го украла? Сумата за која преговаравме ние и оваа од Барса беа горе-долу идентични.

Или па евентуално и тие 20 им беа многу па решија да се оддалечат од трансферов. Ако е вака (а не верувам) тогаш бруката е уште поголема!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.510
Море сите ги фалите Наинголан и Кеита, а го заборавате според мене најдобриот трансфер на Интер летово - Шиме Врсајко. Тенки бевме таму цела претходна сезона со Дамброзио, така да највеќе очекувам од Врсајко од новиве бар до сега.
Врсаљко бе Паланка, јеботе ВрсаЈко. :D Луда работа се паланчани, миЈон место милион (миЉон на нашки), јубов место љубов, само Ј ставаат место љ. :D

Инаку совршен трансфер период верувам нема ниту една екипа, ама ние и да останеме на овој ростер воопшто не би му замерил на Аусилио. Не плативме многу за ниту еден играч а екипата е значително појачана. Ако го броиме и Кеита како наш играш тогаш од земените веројатно ќе имаме четворица нови стартери, Врсаљко, Азамоа, Раџа и еден од Политано/Кеита пошо искрено се надевам дека Кандрева или ќе си оди или нема терен да помириса. Од овие што ги набројав Врсаљко е земен на позајмица, Азамоа слободен играч, Политано и Кеита се позајмици и само Раџа е купен, а според мене тоа не е скапо затоа што се дадени Сантон, Заниоло и 20тина милиони што за играч од негов калибар е баш онака ниска цена. Ќе беше добро и Лука да го земеме али јебига, Перез не го дава, а и премногу ќе беше да изгубат двајца клучни играчи во едно лето.
Исто да не го заборавам и Де Фрај, дојде како слободен играч а е одлично појачување во одбраната.

Сметам дека сме доста посилни од лани и дека не смееме да си дозволиме некаква патња околу пласманот во ЛШ. За титула не знам, Јуве е прејак, али уз сплет на околности што да не.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Врсаљко бе Паланка, јеботе ВрсаЈко. :D Луда работа се паланчани, миЈон место милион (миЉон на нашки), јубов место љубов, само Ј ставаат место љ. :D
Да дае господ полуфинале ЛШ у Воденица да ги гледамо нашите па нека биде и со јубов ако треба!

Kajgana Shop

На врв Bottom