Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.501
Ми се допаѓа како играме, а тек се пријателски натпревари. Икарди и Лаутаро играат како да имаат заедничко искуство по 15 години, пети, прескокнувања на топка, дупли пасови, едноставно предобро комуницираат и функционираат.
Се гледа добро градење на нападите, без паничење, контра исто одлично отвараме а ќе ни биде и те како потребна зашо лани имавме проблем да ги докрајчиме послабите екипи кога имавме минимално водство.

Недостигаат Раџа, Шиме и Ужас, тоа се тројца играчи од стартниот тим, плус Броз не е спремен за 90 минути. Се на се како што реков задоволен сум од играта, имаме квалитет, имаме длабочина во тимот, фали уште Лука како јаготка на шлагот.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.327
Поени од реакции
19.793
Кој беше играчот ваш едно два три пати шо го летнаа на газ ? Иначе добар натпревар, не ни се осети дека е пријателска, само некако многу повлечено игравте во второ полувреме

Sent from my iPhone using Tapatalk

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Кој беше играчот ваш едно два три пати шо го летнаа на газ ? Иначе добар натпревар, не ни се осети дека е пријателска, само некако многу повлечено игравте во второ полувреме

Sent from my iPhone using Tapatalk
Едниот беше Скриниар другиот беше Кандрева.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Топ игра вчера, вака можеби пак цела сезона ќе имам нерви да ги гледам. Лани колку и да беше успешна сезоната барем до декември некаде, играта беше ужас и беа мака за гледање. Сега изгледаат ко сосема друг тим и ќе биде интересно да се гледа.
Па и распоредот ни е погоден, ако тргнат ко што треба се освен 8 победи од првите 8 меча ќе биде разочарување со оној состав и онаа игра. Прв посериозен меч ќе е со комшиките мислам и тоа зависи дали ќе биде сериозен од тоа како тие ќе ја почнат сезоната.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
701
Поени од реакции
2.476
Со играва на Лаутаро, мислам дека формацијата и првиот тим се веќе јасни. Не верувам дека ќе се купува играч од средина, само ќе се официјализира Кеита Балде и ако донесат некој резерва напаѓач.

Икарди
Перишиќ - Лаутаро - Кеита Балде
Брозовиќ - Наинголан
Асамоа - Миранда - Скриниар - Врсаљко
Хандановиќ
Ја сум презадоволен од тимов :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
#RiprendiRafinja

http://www.fcinter1908.it/primo-piano/sm-inter-niente-modric-rafinha-piano-b-la-formula-che-accontenta-anche-il-barcellona/

Единствен логичен финиш на преодниот рок за чисти 9.5/10

Ајде!
Се слагам. Тоа би било единствен логичен потег, сега кога можноста за Модриќ практично отпадна (ако е виситина). Проверен, квалитетен играч, што сака да игра за клубот. Кога нема други достапни играчи со сличен квалитет на Модриќ, надобро е да одат на опција која има веќе одлични 6 месеца позади себе во Интер. Плус што покрива повеќе позиции.
Ја утнаа со целава драма со Видал и Модриќ, тоа е тоа. Тоа ќе си стои како минус. Али битно да не прават неразумни потези сега до крај.

Иначе, ја не би им дал толку висока оценка за трансфер летото. :) За мене, максимум што би им дал во ситуација ако ги донесат Кеита и Рафиња, е 7.5/10. Сепак заебнацијата со пропуштената шанса за Видал и драмата со Модриќ, е грешка на трансфер тимот, како и да вртиш. Нормално, ако се вистинити информациите кои се достапни. Ја 9.5 би им дал едино, ако ги донесат Кеита и Модриќ.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
Мислам дека под 35 нема да го пушти Барса. Плус наапани се што така изигравте, а и знаат дека имате пари повеќе, тие што требаше да идат за Модрич. :D
Ја да сум искрено не би ви го дал, одличен млад играч што може да покрие повеќе позиции, за тие пари би ви бил супер засилување.

A

Aexil Kong

Гостин
Мислам дека под 35 нема да го пушти Барса. Плус наапани се што така изигравте, а и знаат дека имате пари повеќе, тие што требаше да идат за Модрич. :D
Ја да сум искрено не би ви го дал, одличен млад играч што може да покрие повеќе позиции, за тие пари би ви бил супер засилување.
Врска нема играчот не покрива на којзнае колку позиции освен две и не вреди толку и нема да ви дадеме толку пари и плус немаме пари повеќе.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Don't kill our vibe, bro. :(

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

Интер нема пари за Модриќ, ни една екипа у Италија нема паре за него.

Интерашуве стварно помислија дека Модриќ сака у Интер, и мислеа ради тоа да го земат на рати, а уствари Мијатовиќ и тој другиот го нафилмаја Аусилио за да добијат подобар договор од Реал.
:pos:

И Видал го пропуштија :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom