Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Зирнете му био на новинарот на акаунтот [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ех, Сесењон, од кога се купува хахах. Во ситуацијава јас сум задоволен и само со незаминување на Тоби или некој друг. Не дека е тоа добро или прифатливо, али дај шта даш...

Искрено очекувам исто како и прошлата сезона, само што сега повече очекувам од Моура, одлично се покажа на подготовките. А Сесењон и Грилиш ке си дојдат еден ден ;)

Искрено очекувам исто како и прошлата сезона, само што сега повече очекувам од Моура, одлично се покажа на подготовките. А Сесењон и Грилиш ке си дојдат еден ден ;)
Ке игра ли моура прву поставу, за фантази ми е

А ништо чудно сликата да е здиплена и ликов да не е ни новинар. Еден куп фејк акаунти ставаат рандом слики.
Верификуван е ликот.

Истиот тој, вчера го спореди Интер со Киево. А 30 минути по објавата на твитот за РМ и Икарди, сам се демантираше.

Odlicna statija od 2 recenici i izvor libertatddigital :pos: Kaj gi kopas tvitovive be druze, koi se ovie, eden od italijancive ne napisal bilo sto na ovaa tema.

Istiov sto tvitnal, gleam im raboti u redakcija, posle saat vreme ova go tvitnal

LAST MINUTE: ICARDI stays in Italy. Real Madrid is NOT going to sign Icardi. The representative's offer has once again been unsuccessful. Real Madrid assures @ libertaddigital that Icardi will not be a white player.

livertatddigital, spanskite infomax. :facepalm:

cz3YPGRi_400x400.jpg

Vidi go, latentno pederce, ovoj saat da mi kaze kolku e nema da mu veruvam, stiglae do nego dojavi za ikardi i real.
Си правел фотошоп на главата, сакаш да манипулираш со нас:rolleyes:

Му се сеирев на @The Procrastinator за Леброн у Лејкерс, сеа ќе треба да го гледам Тиаго у Реал, да ти ебам и карма и Лопетеги...

Баерн купија ли некого во среден ред за да се откажат и од Видал и од Тиаго?

Или и они допрва замена ако си оди овој?

Му се сеирев на @The Procrastinator за Леброн у Лејкерс, сеа ќе треба да го гледам Тиаго у Реал, да ти ебам и карма и Лопетеги...

Баерн купија ли некого во среден ред за да се откажат и од Видал и од Тиаго?

Или и они допрва замена ако си оди овој?

Горецка.

Истиот новинар шо ја споделил веста за Алкантара во Реал синоќа ја пренесе оваа вест
2d3c5c65f16e477f8fd5b43159f35c71.png

Не знам OndaCero_es колку се релевантни кога станува збор за Реал ама за Атлетико баги информации имаат погодено

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пред 7 дена искочи ова инфо од италијанските медиуми и оние блиски до Интер.

Да и се помочам на управата наша ако дозволат Тиаго да заврши во Реал :D

@Uli Hoeneß каква е состојбата со Тиаго, на продажба е или не?

Јбг Тиаго си бара излез од Баерн, нашиве тргнаа по Видал. Сигурен сум дека да загризаа за него ќе прифатеше да си дојде.

Јбг Тиаго си бара излез од Баерн, нашиве тргнаа по Видал. Сигурен сум дека да загризаа за него ќе прифатеше да си дојде.
Сеуште има време да се замешаат, сигурно доколку може да одбира, ќе дојде кај нас. Но, чудно би било Баерн и него да го продаде.

Ке игра ли моура прву поставу, за фантази ми е

Немам појма, на припреме се покажа одлично, требало би да се навикне на средину, да му е*у мунгоса

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom