Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.335
- Поени од реакции
- 46.998
Што пишуваше кога беше банот ? Памптиш ли ? Што се праиш сеа наудрен ? Се понашаше ко тоа да не постои, а се обидуваше да дискутираш притоа целосно занемарувајќи го тој факт. Што ти викав тој период за функционирањето на Интер, со и без тие финансиски стеги ?@Syn
Имам еден тон постови пишано и никаде не сум пишал кур дека не ги боли сјунинг за интер.Пишував дека политикава што ја имаат е да работат на сигурно и бавен развој, а сето тоа може да се убрза доколку не се толку стегнати.Така да,ти пропаѓа извртувањево на муабетот дека сум ги хејтал за СЕ.
Второ,никој не очекувал пред 2 или 5 години да се носат играчи од рангот на Модрич или Наинголан,туку нешто повеќе од Здравко и Роки.Епа сеа толку дозволувало ФФП и оди објасни се.Значи не правиме муабети дека истиве трансфери можеле да се истераат пред 5 год,не знам зошто го вртиш муабетот не потребно.
Знаеш како функционираш?Извртуваш муабет и потоа 99% од постот ти е за тој измислен твој муабет,правејќи се дека тоа не ми/ни е јасно или не сме го знаеле па не просветли сеа.Истото нешто што не е предмет на дискусија,уште помалце па да сме се контрашеле за нештото.
Прочитај го 200 пати ако треба последниот дел од постот, зашто се чудиш како сеа така наеднаш за модрич, ете ти го одговорот, 50м само од деца, ако се продадат весино и марио, плус продажбата на кондогбија, едер, приходите само од трансферите над 100м евра ни идат, потоа додаваш тука планиран приход од ЛШ, милион потпишани спонзори од кина и прилив на пари, и ете ти го одговорот за модрич сеа,а не лани, пред 2 години, 3-4-5.
И не само модрич, и ред други јаки трансфери за кои не сме ги имале истите услови што сега ги имаме, почнувајќи од тохир, завршувајки со константното неиграње во европа и ко капак на се, сјебана ситуација у кина.
И ова ли ми е измислица, до толку не заборавам што све сме дискутирале на тема сунинг, бан на инвестиции и слично, али еве конкретно за ова со модрич, ако некој извртуе муабет тоа си ти, не јас, зашто горе доле за све од тоа што ме повика у постот веќе се изјаснив на форумов. И да, модрич никад не сум го очекуел нема што да го кријам тоа, нит пак имаа план за такво име овој трансфер период според тоа како се понашаа, идеа на видал ако добро примети пред модрич да се појави во комбинација, а видал е далеку поефтин и помала плата има. А и еве со модрич, пак се спомнуваат позајмици курци палци, значи тие ни се можностите сеуште ради ффп а и фактот што за нешто поише, треба континуитет односно интер констатно да е дел од европскиот фудбалски крем.