Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ако до пред неколку сезони плафон засилување ни беа Кузмановиќ и Мвила,од кога дојдоа кинезиве во рок од две сезони со нивната работа на секое поле се прават планови како да се земе Лука Модриќ.
Еј што ти се вика квалитетна работа на секое поле во клубот,кога имаш вистински луѓе на вистински места и кога имаш јасна визија и план за тоа како треба да изгледа Интер до наредните сезони.

Лука Модриќ ако по некоја случајност дојде,за што постојат реални и изводливи шанси,би имале бомба среден ред,Икарди на секој натпревар треба да дава по минимум два гола,а одбраната да се справува лесно со противничките напаѓачи.

Многу ми прави ќеиф моменталниот ростер на играчи.Ок Кандрева не спаѓа во тој список и мислам дека ако се доведе Кеита Балде нема ни да го види теренот,па можеби тогаш повеќе ќе се заангажира и ќе го даде својот максимум на тренинзите,нема да прави нервозна и напната атмосфера во тимот,ќе научи да праќа добри центаршутеви без да убие некој човек и ќе си го наштелува шутот.

Тој е за мене најслабата карика во овој Интер,а ако Спалети пак му укаже доверба,мислам дека тоа ќе биде веќе голема глупост од сам старт бидејќи со ништо не допринесува во играта на Интер за екипата да игра подобро.

Политано и Карамо би имале поголем импакт врз играта на Интер,отколку мртвиот Кандрева со неговите еднонасочни кросеви и бесмислени центаршутеви

Жоао Марио треба да си го фати патот во некоја премиерлигашка екипа од средниот дел на табелата или да се врати во Спортинг Лисабон.Нема други опции за него,никој не го сака во Интер после сите тие изјави против клубот.

Пушкаш во Палермо за 3.3 милиони евра.
Бастони,Димарко и Бљабљани во Парма.

Бастони на чиста позајмица,Димарко со опција за откуп,а Бљабљани направи перманентен трансфер.

Тимот полека го добива својот конечен лик,а тоа е младост наспроти искуство.
Добитна комбинација за успех е тоа,а мислам дека и допрва Интер ќе се поврзува со сериозни и проверени играчи,не превари како Скелото и Каржа.
Да го освоиме светот ! :pivo2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Моментот е средбата перез и модрич, односно модрич силно да притисне за трансфер во Интер, ова мора брзо да се реши, реал ако се прашуваат нема теорија да го дадат, единствената шанса за интер е модрич силно да инсистира и по секоја цена да бутка трансфер во Интер.
Реков брзо, зашто не смее до последен ден да ја влечат, односно интер да чека, што го пропуштија видал го пропуштија, једино крпење од тој блам ќе им биде само смс и никој друг, ако можат да направат финансиски простор за модрич, верувам дека би можеле и за овој, друго име на трансфер пазарот што би било достапно нема.
Смс не е модрич, факт, далеку од неговото ниво е во моментов, ама е боља опција за нас од видал, нарочито ради тоа што е и поинаков профил на играч од него а исто може да даде голем импакт за играта на тимов.

Све остало ќе биде удар за навивачите после сите овие муабети, ако сакаат да им удоволат, ќе мора така да изиграат.

И дај нека го скоцкаат кеита балде у меѓувреме, полн погодок би било неговото носење, баш тоа што ни треба напред, и оваа прилика се надевам барем нема да ја усерат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
СМС е звер од играч,игра многу пожртвувано за екипата и трча напред назад,има одличен шут од далечина,често дава голови и одличен дриблер е со одличен преглед на играта.

Реално кој и да се доведе,нема да погреши управата,но секако број еден треба да биде Модриќ,а со Лотито за секој претходен трансфер имало натегање до последен час,не знам дали и како би го пуштил за под 100 милиони евра

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
Ne znam od kaj sega deka ako ne go zemat Modric i gotovo e sezonata za nas brodolom ke ni se sluci,zasega dobro mercato imame ako ne moze da se zeme sega modric do zimskiot preoden rok mislam dobro ke se drzime i togas da zememe nekoj top player ili pak da se dogovorat za Modric ke imat vreme i Real za negova zamena, Real prosloto leto bese cekor na Mbappe i pak bea sampioni

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
До пред 2-3 недели ми викавте ффп,мфп сме немале пари сеа морало да се земе СМС за 100тка ако не дојдел Модрич.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
До пред 2-3 недели ми викавте ффп,мфп сме немале пари сеа морало да се земе СМС за 100тка ако не дојдел Модрич.
Па ако читаше, ќе видеше дека постои формула за да се задоволат и ффп потребите, ако лацио пристапат на таков договор, истиот муабет и со милан беше.
А и жоао марио, ако пристапи, би можел да се вметне во една таква зделка па да се направи условно речено, дубарата ко со сантон од 9м евра, со рома.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Па ако читаше, ќе видеше дека постои формула за да се задоволат и ффп потребите, ако лацио пристапат на таков договор, истиот муабет и со милан беше.
А и жоао марио, ако пристапи, би можел да се вметне во една таква зделка па да се направи условно речено, дубарата ко со сантон од 9м евра, со рома.
А до лани не постоеше формула?Претходни 5 год не постоеше?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
А до лани не постоеше формула?Претходни 5 год не постоеше?
ti zboram konkretno za nego, i lazio, ako pristapat na takva ponuda so rati, i prethodni 5 godini kazi mi kolku pati igravme vo LS i kolku imavme zagarantiran prihod od toa natprevaruvanje ?
Na vakvi dilovi samo italijancite pristapuvaat, nema sigurno psg ili siti da ti pristapat so rati mati pozajmici otkupi u idnina pustanje igraci ko santon i slicno. Ko i milan i jvue sto dogovorija takov dil, za da si zapazat ffp, ili roma i inter.

Ne se prai naudren sea so sila, ne praam muabet ko sto gledas za keshiranje.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Па зошто не би пристапиле други клубови за други играчи со таа ''формула'' минатите години?
Само наместо СМС или Модрич,имината би биле послаби.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
ti zboram konkretno za nego, i lazio, ako pristapat na takva ponuda so rati, i prethodni 5 godini kazi mi kolku pati igravme vo LS i kolku imavme zagarantiran prihod od toa natprevaruvanje ?
Na vakvi dilovi samo italijancite pristapuvaat, nema sigurno psg ili siti da ti pristapat so rati mati pozajmici otkupi u idnina pustanje igraci ko santon i slicno. Ko i milan i jvue sto dogovorija takov dil, za da si zapazat ffp, ili roma i inter.

Ne se prai naudren sea so sila, ne praam muabet ko sto gledas za keshiranje.
А кажи ми, колку имавме приход од ланското играње во ЛШ?[DOUBLEPOST=1533751381][/DOUBLEPOST]
, Real prosloto leto bese cekor na Mbappe i pak bea sampioni
Не верувам да си свесен каква споредба направи...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Па зошто не би пристапиле други клубови за други играчи со таа ''формула'' минатите години?
Само наместо СМС или Модрич,имината би биле послаби.
Модрич без ЛШ никад немаше ни уз муабет на кафе да се спомне во иста реченица со Интер, нити пак меркато приближно добро ко ова сега ќе имавме без ЛШ. Ако сакаш да влечеш паралели, види Јуве со какви трансфери почнаа кога дојде конте, па што им се дешаваше постепено кога влегоа во ЛШ.
Исто е и со нас, само што никако не успеавме да погодиме асални играчи, сега со сунинг приказната е поинаква, односно нештата се движат кон посакуваниот правец. Трансфер ко модрич тој процес ќе го убрза, а и смс, само ко што глеаш ова е само мој муабет и желба, лотито сеуште се надева на пари од страна, во италија тешко некој сеа да му кешира толку освен на начинот за кој што зборам.
За смс и пари и у пакет кандрева, весино и жоао марио би им ги дал, кога ќе размислиш и не би било ова лош дил за лацио. :tvg:
мош и некој на еципеципец од младиве, пинамонти на пример.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Читаш што пишувавме претходно а што реплицираш на тоа?Ај сеа одново појди и види што пишав,а не да бегаш од темата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.516
Читаш што пишувавме претходно а што реплицираш на тоа?Ај сеа одново појди и види што пишав,а не да бегаш од темата.
Не игравме ЛШ и немавме загарантирани приходи па да можеме да си дозволиме посилни трансфери. Башка, кога играш ЛШ можноста да убедиш играч е многу полесна.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Не игравме ЛШ и немавме загарантирани приходи па да можеме да си дозволиме посилни трансфери. Башка, кога играш ЛШ можноста да убедиш играч е многу полесна.
Читате воопшто што пишувам?Затоа пишав немаше да е Модрич туку послабо име.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.516
Читате воопшто што пишувам?Затоа пишав немаше да е Модрич туку послабо име.
Епа прашуваш зошто СМС (или било кој друг) не го договориле на иста позајмица лани или преклани, па затоа и ти одговорив.

Kajgana Shop

На врв Bottom