I jas sum iznenaden sreka golema tocno edna godina od intervjuКако успеа бе толку брзо да те разгледаат? И јас сум Јули 2017 интервју во амбасада СК, и еве нема абер да мрднам од задолжителна.
I jas sum iznenaden sreka golema tocno edna godina od intervjuКако успеа бе толку брзо да те разгледаат? И јас сум Јули 2017 интервју во амбасада СК, и еве нема абер да мрднам од задолжителна.
Koja srekja bre Drugar ne gledaš li deka laze.....vazele potvrdite offf bre..gi odbivaat luge so stari dok so potvrdi minuvale da se naezish SAMO NEZNAM KAJ KJE IM IDE DUSHATA!I jas sum iznenaden sreka golema tocno edna godina od intervju
Добро е нека се движат нештата.До крајот на оваа/почеток на 2019 сите да бидат разгледани од Советот.Добро би било и Јотова да почне да потпишува укази на оние што се одобрени од Совет од 2014 за уште малку да се убрза работата.7697 i 7698/2014 od deneska na finalna, toa znaci deka nema odmor tuku se raboti.
Koj e na dopolnitelna od 2014 posle ovie broevi neka pise koga kje mu se smeni vo finalna da znaeme do kaj e rabotava. Bragodarq na vsickite hora
До кај 5000/2014 се разгледани од Совет по втор пат,до кај 8000 се ставени на финална.Вкупно преписки од 2014 има нешто повеќе од 12000.uste kolku broevi ima od 2014 g.sto se staveni na dopolnitelna a ne se razgledani povtorno!!!
Epa 2013 mn povejke ke padnat poso bese samo so vencanici krstenici a ne potvrdi a od 2015gi izmislija potvrdite ali na koj kako mue srejkata taka ke pomineЈа сум со документи од 2013, интервју февруари 2014
Прегледај го приврзокот 195065
Јоне ти ли си даа? шала настрана тие охриѓаните кој од кој се попреварантиPrijatelka - godina i tri meseci od intervju bez nikakvi stari dokumenti preku JONE od Ohrid si go zede pasosot pred 1 mesec .momentalno e vo anglija .vie seuste kudete go jone .jas sum preku jone i pola Bitola e poprofesionalni posredni so zenam7 Sanja ne postojat
1663/2014Druze koj brojce si.
Изчезни од темава, и ти и уште 20 души што труете тука. Барајте си нова работа, толку е ова само полошо си правите, ќе го јадете од некој и тоа здраво кај и да е. А и во бугарија некој ќе ве пријави, таман како државјани ќе ви го начукаат полесно таму, онака "законски".I jas sum iznenaden sreka golema tocno edna godina od intervju
Ako e taka odgovori zosto site tel mu se iskluceni I zosto ne smee da se pojavi vo ohrid I struga ??? Samo toa odgovori pa jas ce ti kazam dokazi kaj sto zemase po 1000 e od albanci I torbesi da I'm sredi I nisto.cim tolku go branis znaes deka gradi apartmani grcija kopileto a so civi pari... So nasi se znaePrijatelka - godina i tri meseci od intervju bez nikakvi stari dokumenti preku JONE od Ohrid si go zede pasosot pred 1 mesec .momentalno e vo anglija .vie seuste kudete go jone .jas sum preku jone i pola Bitola e poprofesionalni posredni so zenam7 Sanja ne postojat
Ukaz ima li nekoj dobieno od 2014?Добро е нека се движат нештата.До крајот на оваа/почеток на 2019 сите да бидат разгледани од Советот.Добро би било и Јотова да почне да потпишува укази на оние што се одобрени од Совет од 2014 за уште малку да се убрза работата.
До кај 5000/2014 се разгледани од Совет по втор пат,до кај 8000 се ставени на финална.Вкупно преписки од 2014 има нешто повеќе од 12000.
За жал никој нема споделено,најверојатно затоа што сеуште нема потпишано укази од 2014!Ukaz ima li nekoj dobieno od 2014?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Momce nemam jas nikakva koris da lazam tuka ni sum posrednik ni rabotam so ovoa ni pa posrednik mi e vadil pasos tuku samio jas mos poskapo mi izleze vazno isplatise proveri stari objavi od mene ke ti stane jasnoK
Koja srekja bre Drugar ne gledaš li deka laze.....vazele potvrdite offf bre..gi odbivaat luge so stari dok so potvrdi minuvale da se naezish SAMO NEZNAM KAJ KJE IM IDE DUSHATA!
Ne znam za albanci i torbesi ama za makedonci nema podobar i broevi menva sto ima vrska koga treba nesto toj ke ti se javi nema potreba vie da se javuvate a za kampojte si gi specali coekot ako ti fajka glata i ti slecali[DOUBLEPOST=1533749618][/DOUBLEPOST]Ako e taka odgovori zosto site tel mu se iskluceni I zosto ne smee da se pojavi vo ohrid I struga ??? Samo toa odgovori pa jas ce ti kazam dokazi kaj sto zemase po 1000 e od albanci I torbesi da I'm sredi I nisto.cim tolku go branis znaes deka gradi apartmani grcija kopileto a so civi pari... So nasi se znae
Bravo .ovie mislat posrednikot magionicar e .pa ne fakajte posrednici brkatesi sami rabota umni steСите што сте дале пари по посредници, заедно со мене, нема што да се лутите ако не сте добиле државјанство. Требало да ви биде јасно дека плаќате за услугата дека некој ќе ви ги брка работите, место вие самите. А ако сте мислеле дека баш пошто го имате Јоне, Петко, Станко како посредник ќе земете пасош ако платите 600 евра, не знам што да ви кажам. Дури и тој така да ви викал, малку логика, Јоне не потпишува укази. Сами сте криви што сте верувале, а не Јоне.
Sent from my S8 using TapatalkNe znam za albanci i torbesi ama za makedonci nema podobar i broevi menva sto ima vrska koga treba nesto toj ke ti se javi nema potreba vie da se javuvate a za kampojte si gi specali coekot ako ti fajka glata i ti slecali
@Brunhilda iskreno te pratam so komentari za site posrednici kejnas licno jas sum preku jone do denes na 4 5 dusi sto sme podale preku nego eco do den denes sve iapadnalo kako so rece licno jas sum od januari 2016 podadov so izvodi potvrda za poteklo pa evo napolpzitelno sum mesec dena od 6 juli a 2 jca sto bea pred mene zemaa potvridite se od petar kolev pa se nadevam deka za 2 meseci ke imam podpisan ukaz i ke ti ja pokazam cela dokumentacija poso vakvi kako tebe preku takvoto mi seЈоне ти ли си даа? шала настрана тие охриѓаните кој од кој се попреваранти