Дечки здраво!!!!
Не сме се виделе од средината на април бидејќи решив дефинитивно да се тргнам од негативниве енергии на форумов и да видам шо ќе се деси и без форум и малку повеќе да потсукам ракави
И еве скоро година и 4 месеци како сум на дополнителна (со запирка), интервју февруари 2016
Се‘ уште ништо
Луѓе кои година дена беа после мене на интервју чекаат потпис кај вицепрезидента и тоа само со потврди. Јас со крштеница, вратен на дополнителна април 2017, се‘ уште чекам да ме разгледаат!
Новости? Па шо се случува веќе аман!
Правам муабет со посредникот вика, ќе биде не се секирај со крштеница и останати уредни документи добиваш. Добро, ама кога? Колку време ќе ја влечкаат работата?
Ми кажуваа за луѓе кои и по 4-5 години им фаќала цела процедура, еве мене 3 години и 1 месец како се‘ сум почнал од почеток, прво одење во Софија па до денес. Не знам што да кажам, освен после неколку месеци пауза од форумов, ништо не се смени ниту коментарите на форумов ни ја подобрија ситуацијата.
Не знам шо да искоментирам друго, кажете вие ако знаете нешто ново да ме зарадувате
Више не се дише!!
BTW нели ќе ги разгледуваа во јуни и септември?????