Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Kalinic has landed in Barajas Airport in Madrid at 9:30 this morning. He will undergo his medical for Atletico today, they will pay around €15M for his transfer [AS]

Значи имало вистина во муабетите дека не сакал да тренира се додека не се реши неговата иднина

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па не е тајна дека сака да си иде за поголема минутажа, уште пред светско неколку пати си даде изјава. Реал неќе да се откаже од него очигледно чим го дава на позајмица.

Гомеш воопшто не е толку лош колку шо го направија идиотиве (барса фановите) по твитер и форумите.. Едноставно се бараше играч по кој мора да се плука после секој неуспех на клубот.. Секоја утакмица се чекаше некој утнат пас од него за да се плука.. Значи немом да замислам да глеаш играч од омиленио клуб и да си порадосен на негов кикс отколку добар потег.. Па еве мене не ми е по ќеф Усман ама не сум дотолку гнаса да навивам за негов неуспех..

Колку вреди овај не е ни толку важно моментално.. Ама дека можи да биди добар играч во друг клуб 100% сум сигурен..

Па не е тајна дека сака да си иде за поголема минутажа, уште пред светско неколку пати си даде изјава. Реал неќе да се откаже од него очигледно чим го дава на позајмица.

позајмица со право на откуп

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ја гледам причината зошто би му требал Ковачич на Челзи или пак Челзи на Ковачич?
Матат вода да не биде бистра.

If the Inter ends up signing Modric, Madrid would consider the possibility of denouncing the Italian team for not respecting the financial Fair Play . And it is that, because of the economic control of the UEFA, the Inter could not pay a transfer elevated by the Croatian.

According to information from El Mundo , the Chinese owners of the club plan to inject the funds through a sponsorship that would come from their own companies, something that is forbidden to be considered financial doping. If Inter insists on taking Modric by this route, Madrid would denounce it for breach of the economic Fair Play .

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2018/08/07/5b695e87e5fdeac03c8b4605.html
Мислиш како Фиат што ќе му плаќа плата на Роналдо?

Не ја гледам причината зошто би му требал Ковачич на Челзи или пак Челзи на Ковачич?
Матат вода да не биде бистра.

Па Ковачич му треба на Челзи затоа што на неговата позиција Челзи ги има Дринквотер, Бакајоко, Лофтус Чик и пензионерот Фабрегас. За сите овие Ковачич е марка во моментов. На Ковачич му треба Челзи затоа што сака да игра прва постава а ако остане Модрич во Реал тоа нема шанса да се случи.

Друго што не ти е јасно?

Па Ковачич му треба на Челзи затоа што на неговата позиција Челзи ги има Дринквотер, Бакајоко, Лофтус Чик и пензионерот Фабрегас. За сите овие Ковачич е марка во моментов. На Ковачич му треба Челзи затоа што сака да игра прва постава а ако остане Модрич во Реал тоа нема шанса да се случи.

Друго што не ти е јасно?
За една недела ќе видиме, кому што не му било јасно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom