Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
samo sto ke si pocekam official, i taka imam premnogu obvrski i uste ova mi fali. 

Јес, се откриваат полека животните стории на затвореничките. Јас сум до 6та епизода од новава сезона, новиве ликови малце на нерви ми идат, да догледам ќе пишам пост.Ја гледам од некни, мислам на 10 епизода сум сега.
Не ми изгледа дека е нешто посебно, не сум заинтересирана за ликовите во глобала, поготово ми е ужас Пајпер ко карактер, другите ај и така и така. Комедија нешто не гледам, а уште пет сезони или колку и да има од глупи затворенички драми не планирам да гледам. Дали се оправа понатака или прва сезона е врвот, бидејќи не сум импресионирана за таа оценка што ја има.

Јес, се откриваат полека животните стории на затвореничките. Јас сум до 6та епизода од новава сезона, новиве ликови малце на нерви ми идат, да догледам ќе пишам пост.
п.с. Почекај Крејзи Ајс да влезе во елемент![]()
Онаа побожната стварно ми е одвратно створение, не можам да ја гледам.Која беше таа само, не ми текнува, oд латиносите ли некоја беше?Таа е ок, колку и да е откачена.Онаа побожната стварно ми е одвратно створение, не можам да ја гледам.