Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Има некои шпекулации за 70+ А.Силва за Сергеј ама ништо конкретно. Малку е веројатно ова.

Последно уредено од модератор:
Има некои шпекулации за 70+ А.Силва за Сергеј ама ништо конкретно. Малку е веројатно ова.

Ако ова го изведе Леонардо ќе му го испушим курот

Во живо со превод на англиски. Презентацијата на Игуаин и Калдара.[DOUBLEPOST=1533307126][/DOUBLEPOST]Milan želi dovesti Kovačića. Mateo je nezadovoljan u Madridu te se želi vratiti u Italiju, a ima odobrenje Reala za odlazak. [AS_Manolete]

Последно уредено од модератор:
А Ковачич за малку пари ќе го пуштат.

Ковачич клаузула 80 мил
СМС од Лотито проценет на 110 мил

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ако Интер некако успее да го земе Модриќ незнам како Ковачиќ би го дал Реал.
Не верувам да остане Реал без двајцата, мада СМС иако би го земал пред Ковачиќ без око да ми трепне не верувам дека постои шанса да го земат нашиве пошто цела европа го бара.

Ковачиќ реално никад не ми праел ќејф, у Интер не покажа ништо феноменално а у Реал и у Хрватска е резерва, па некако не сум да се лупнат 60-80 мил за него, једина добра работа е што е млад

Ковачич ќе ни дојде супер, но не е играч кој вреди да го претплатиш, ама за пристојна цена до 50 мил ќе заврши голема работа иако не вреди ни толку. Пример позајмица од 15 мил и откуп 35 мил

Многу пари се некако 110 милиона за Сергеј, со тие пари + оние од продажбата на Бака/Калинич ќе ги донесеш Лозано, Бернард, Зијеч и Ковачич и ќе имаш супер тим

Високите трансфери автоматски се исплаќаат на 2-3 рати.

Многу пари се некако 110 милиона за Сергеј, со тие пари + оние од продажбата на Бака/Калинич ќе ги донесеш Лозано, Бернард, Зијеч и Ковачич и ќе имаш супер тим

Брат двајца од овие незнам кој се.

У сваки момент би го земал Сергеј пред овие тројца, пошто Бернард е свекако без пари.

Ако постои шанса да се земе за Силва плус 70 миљона на 2-3 рате не треба да се мисли Леонардо уопште

Лозано е голем талент во кој вреди да се инвестира, но агент му е Раиола.
Оној од Ајакс е сосема непознат играч за разлика од Лозано и плус од Мексико каде слабо фанови.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Абе Лозано да го земите на коњ сте. А и Зијех/Зијеч е добар ама непотребен според мене.
Треба од Сусо да се ослободите чим веќе Чалханоглу ќе го задржите и уште еден среден да најдите. Ковачич, СМС итн.
Со Кеси во средина, пред нив Чалханоглу и напред Лозано и Силва по страните Игуаин шпиц не е лош тимот. Освен ако не го шиткате и Силва

Prema @RadioRossonera, agent igrača Lazia Sergeja Milinković-Savića je pristao na aerodrom Malpensa u Milanu. [emoji848][emoji848][emoji848]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Се засилуваат шпекулациите за СЕргеј. Најново 40мил позајмица плус право на откуп за 80. Што е многу многу е.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Кои шпекулации? Само од La Stampa глеам сеа за сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom