Точно е ова, една од полошите особини кои ги има Симе, нафрла во шеснестерец на празно дали имало негов соиграч или немало нема врска, во дефанзива е малце појак ама за напред не го биваше мн мн барем не се истакна во Атлетико, додуша поќе одсуствуваше од терен одколку шо играше, де од повреди де на клупа поради недисциплина ( една од поголемите причини зошто Чоло не го преферираше)
?Лука Модриќ е потенцијалниот wolrd class
ЏДМ објави. Значи има нешто. Мене искрено не ми се верува, to good to be true би било ова. Фудбал менаџер да игравме немаше вакви трансфери да направиме.
Никој не се сомнева во партиите што ќе ги пружи и нивото негово, туку за парите за тие години. Сигурно нема да е под 50-60М, што реално е too much за ситуацијата во која е клубов.Не верувам дека ќе го купат,но доколку се случи тоа не ми е никаков проблем што има 33 години.
2-3 добри сезони ќе пружи со сигурност,таква му е позицијата.Иако пак ќе речам,не верувам
Невозможно, не би се ослободил Реал така наеднаш од најдобрите фудбалери.ЏДМ објави. Значи има нешто. Мене искрено не ми се верува, to good to be true би било ова. Фудбал менаџер да игравме немаше вакви трансфери да направиме.
А како очекуваш клучен фудбалер на Реал да им земеш испод 50?Никој не се сомнева во партиите што ќе ги пружи и нивото негово, туку за парите за тие години. Сигурно нема да е под 50-60М, што реално е too much за ситуацијата во која е клубов.