Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
H

HoT _iCe

Гостин
Сари ќе ве дозакопа брат... со лесно нека е.
Зашто бе брат?
Ја па сам бш оптимистичан зашто после две иљаде године ќе имамо нову филозофију и игру, преко главо ми е бранење против ебан Стоук ако поведемо 1-0. Општо сакам што решива малце да мењав приступ, увек постои ризик кд правиш такви големи промене. Неверују дека може да не дозакопа, сга смо без ЛШ, пето место, одвај Жоржињу доведева, ќе видимо, пола играчи сакасва да ни идев ради менталитет и игру и општо преприке сас трењери што изигравав како да су командири у војнички камп а не фудбалски трењери. Што знам, ви сте га повише пратиле, сигурно сте поупутени, сакам да остану оптимистичан. :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Браќа овј Весино што играч е, некако слабо сте ми пишувале за њега а гледам Челзи биле јако загреани за њега.
Jack of all trades, master of none.

Не би рекол дека е просек, знае да биде корисен и тоа од прекини поради добро позиционирање и уфрлување, како и фактот дека е висок. Може да поведе контра и да истрча пола терен од време на време. Инаку се зависи какви задачи има тренерот за него, кај нас играше нешто налик box to box во среден ред. Како AMC не се снаоѓа добро пошто нема некоја техника или креативност во играта, ниту пак е нешто посебно јак како DM т.е. не нуди добра заштита на одбраната.

Јас сум за да остане, едино ако дојде профил на играч кој би бил апгрејд, пример овој Барела што го меркаме, ондак немам против да замине.

@Aexil Kong Имаше пред недела дена медицински со Парма, повторно го пројавил проблемот со срцето што го тегне уште кога е дојде кај нас, демек не било нешто премногу сериозно и ќе може да игра така со повторна контрола по неколку месеци. Се очекува дека ќе премине во Парма деновиве. https://www.fedenerazzurra.net/news/2018/7/24/heart-issue-for-jonathan-biabiany-but-his-move-to-parma-should-be-completed-next-week

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Весино има потенцијал да стане играчиште, поседува се што треба. Проблемот е психикчи, нема самодоверба, премногу се плаши и се губи на теренот, се крие кога треба да прими топка а кога ке ја добие се одлободува како да каса топката...

Гаљардини од друга страна, е гоелм работник, има самодоверба и секогаш е солиден. Сепак е далеку од потенцијалот кој го има во Весино.

Кај Марио е слична ситуацијата како и кај Весино.
Не знае да заврши акција, секогаш проблем е последниот удар или додавање.

Мислам дека за кој и да стигне адекватна понуда ке биде продаден, а тие што ке останат ке бидат доста корисни и многу подобри кога покрај себе го имаат Наинголан и Видал.

АКо тргнеме по Барела нема да направиме грешка, огромен талент е и може да се изведе некоја комбинација со позајмица + млади играчи.

H

HoT _iCe

Гостин
Jack of all trades, master of none.

Не би рекол дека е просек, знае да биде корисен и тоа од прекини поради добро позиционирање и уфрлување, како и фактот дека е висок. Може да поведе контра и да истрча пола терен од време на време. Инаку се зависи какви задачи има тренерот за него, кај нас играше нешто налик box to box во среден ред. Како AMC не се снаоѓа добро пошто нема некоја техника или креативност во играта, ниту пак е нешто посебно јак како DM т.е. не нуди добра заштита на одбраната.

Јас сум за да остане, едино ако дојде профил на играч кој би бил апгрејд, пример овој Барела што го меркаме, ондак немам против да замине.

@Aexil Kong Имаше пред недела дена медицински со Парма, повторно го пројавил проблемот со срцето што го тегне уште кога е дојде кај нас, демек не било нешто премногу сериозно и ќе може да игра така со повторна контрола по неколку месеци. Се очекува дека ќе премине во Парма деновиве. https://www.fedenerazzurra.net/news/2018/7/24/heart-issue-for-jonathan-biabiany-but-his-move-to-parma-should-be-completed-next-week
Мхм, мхм, фала на инфо, чисто сумњам дека ќе га договорив наши, некако се покажуев крајно неспособни брзо да потпишев играча и лупнев кеш али како и да е, мислу дека ќе биде добар дил и за Интер и за Челзи, ви ќе си лапнете убави паре, ми играча за ротацију. Ваљда нема да се буни кд ќе дреме на клупу.

Последно уредено од модератор:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И околу Видал изгледа е готова работата.Баерн ја прифатиле понудата на Интер и целиот трансфер би изнесувал околу 20 милиони евра.

Видал веројатно ќе потпише 3 годишен договор и ќе зема 4.5 милиони евра по сезона.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
Магијата на Лига Шампиони. Куров ми Ленче дека ќе молеше Видал да го пуштат у Интер за да игра Куп со Порденоне.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Каква е оваа глупост?

SKY - INTER JE ZAVRŠIO POSAO ZA VIDALA: POSUDBA SA OPCIJOM KUPNJE OD 18M €. MEĐUTIM INTER SE NIJE ODLUČIO DA POTVRDI OVAJ TRANSFER JER TRENUTNO PREGOVARAJU SA IGRAČOM VISOKOG PROFILA (WORLD CLASS)!

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
Каква е оваа глупост?

SKY - INTER JE ZAVRŠIO POSAO ZA VIDALA: POSUDBA SA OPCIJOM KUPNJE OD 18M €. MEĐUTIM INTER SE NIJE ODLUČIO DA POTVRDI OVAJ TRANSFER JER TRENUTNO PREGOVARAJU SA IGRAČOM VISOKOG PROFILA (WORLD CLASS)!
Барела? :D[DOUBLEPOST=1533063544][/DOUBLEPOST]Прелазниов рок е ЕБЕЊЕ. Ако на стартот имаше сомнеж дали сме посилни од лани или не, со појачањава во средина и Лаутаро место Едер мислам тимов е едно 40-50% подобар од лани.

Последно уредено:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
"Već nekoliko dana pokušavam da odgonetnem koga Inter pokušava dovesti osim Vrsaljka i Vidala, radi se o world class igraču, ali to uprava Intera uspješno krije od očiju javnosti, te to spremaju kao bombu za kraj prelaznog roka"

- Di Marzio
Модриќ или Меси :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не знам како дефинирате world class...

Изненадувањето е Герет Бејл!!! (информација од прва рака)

Kajgana Shop

На врв Bottom