Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно ме интересира @Донев што има да изјави за целите на Челзи за наредната сезона. Нели лани како актуелни прваци немораше да се борат пак за титула, па ме интересира сезонава како 10то пласирани од прошлата година дали пак борба за ЛШ ќе биде доволна?Фулам со поголеми амбиции од Челзи.![]()
Пак не си прател, 10ти завршија пред три сезони, кога го избркаа Мурињо. Лани беа 5ти.Стварно ме интересира @Донев што има да изјави за целите на Челзи за наредната сезона. Нели лани како актуелни прваци немораше да се борат пак за титула, па ме интересира сезонава како 10то пласирани од прошлата година дали пак борба за ЛШ ќе биде доволна?![]()
Бре, па Врцаљко една инвестиција што е, чувај боже.Милан ама се ретардирани упм, место 80 милиони да му рокнат цена на Бонучи и да ги одерат Јуве овие ќе им направат услуга да им го вратат и плус ќе им го накалемат Игуаин.
П.с. Врсаљко во Интер на позајмица 6.5 милиони и следнат година 17.5 милиони за трансфер. Добар дил за Интер, ајде уште Видал.![]()
Мислам дека Милан загуби повеќе со овој дил, иако изгледа како да добиле многу.
Што загубија ?
-Капитен и лидер во одбраната и соблекувалната.
-Одбранбен играч кој знае да ја префрли топката до напад.
Што добија ?
-Напаѓач кој мора да добива топки цело време за да постигне гол.
-Неискусен но надежен одбранбен играч кој нема играно на високо ниво.
Колку реално Јувентус би бил успешен во Италија и Европа со одбрана составена од Калдара и Ругани/Ромањоли ?
Значит прв тим ти се Конти Калдара Ромањоли Родригез, наспроти Кансело Бонучи Киело и Алекс Сандро.
Сега во Милан цел товар ќе падне на средниот ред, кој не е нешто посебно, нема да го имаат Бонучи да им ги почнуваа акциите, ќе мораат од средниот ред да тргнуваат, се виде лани Јуве колку се измачи поради што немаше човек во одбраната кој може да ја тргне таа грижа од средниот ред.
Сите ни играа со висок пресинг и мака мачеа да извадат топка подалеку од 30 метри од нивниот гол.
Милан имаат компјутер а купија игра за ХБОКС.