Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Ами дај отворете барем трафика за суплементи во битола:cool: Сегде ве има само во битола не. :LOL:

Кај нас во Пелагонискиов регион слабо сите ги има, се само Полошки и Скопски регион... Мислат кај нас куповната моќ е слаба :P:D:lolzz:

Кај нас во Пелагонискиов регион слабо сите ги има, се само Полошки и Скопски регион... Мислат кај нас куповната моќ е слаба :P:D:lolzz:
Крена куповната моќ во тој дел, се плати тутунот, Кромберг и Шуберт слушам џермански плати ви дале, Гентерм не можи да најде вработени, Дрекслмајер исто :)

ON слаба растворливост? Јас кога го пиев не ни имаше потреба да го мешам, сам се раствараше :icon_lol:
Јас сега го пијам ОN gold standard Whey - чоколадо, земен од NoLimit продавница многу слаба растворливост‚ морам со блендер да го мешам иначе јок.(го растворам во млеко)
Се надевам не е некое гомно, можда го чувале не согласно правилата‚ ми изгледа како оригинал ама тоа е то, раствроливост катастрофа, не би земал втор пат барем од нив.

Јас сега го пијам ОN gold standard Whey земен од NoLimit продавница многу слаба растворливост‚ морам со блендер да го мешам иначе јок.
Се надевам не е некое гомно, можда го чувале не согласно правилата‚ ми изгледа како оригинал ама тоа е то, раствроливост катастрофа, не би земал втор пат барем од нив.
mu
Јас сега го пијам ОN gold standard Whey - чоколадо, земен од NoLimit продавница многу слаба растворливост‚ морам со блендер да го мешам иначе јок.(го растворам во млеко)
muscle pharm combat whey e vrv, rastvorlivost solidna i dobar vkus, da go pies i da uzivas. i od biotech i scitec se super a ostanative samo reklama.

Не знам што сте земале, јас 4 години пиев Gold Standard на ON, растворливоста му беше врв, не се осеќаше ниедна грутка.

.
0fd8f0b79677ed9a6d84a714deb73ce7.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ако може да ми кажете за овој whey protein на Scitec дали е добар,квалитет,искуства итн.И колку време ќе ми трае 920гр.Поздрав

Последно уредено:
Ако може да ми кажете за овој whey protein на Scitec дали е добар,квалитет,искуства итн.И колку време ќе ми трае 920гр.Поздрав
kvaliteten e i se prodava godini unazad. 900 grama za 2 nedeli. Lesno se mesa i ne se zgrutcuva.

Whey proteinot mi e problem
I nemozam bas da si go dozvolam ,a toa e osnovno nesto za vezbanje u teretana :unsure:1800denari za 900gr za dve nedeli
Веј протеин не е основно за вежбање...не знам од кај тој заклучок.
Првиот прашкаст веј протеин е измислен околу 1950та, првите стероиди околу 1930тите.
Eugene Sandow умрел 1925та, пред двете да ги измислат, и еве го на фотка.
e49V34r.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom