Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
toa da ali gold standard e kvaliteten no vkusot i rastvorlivosta mu se na nisko nivo :D biotech e odlicen, mi se pogode vo se ama solena mi e cenata :ROFLMAO:
Како Кајганџија, не ти даваат попуст на BTN?!

ON слаба растворливост? Јас кога го пиев не ни имаше потреба да го мешам, сам се раствараше :icon_lol:

Да немаше продавница за суплементи во мкд, ќе се отвореше специјално за @martin01, колку цел форум заедно пие самиот протеини и гејнери :D[DOUBLEPOST=1532635188][/DOUBLEPOST]
Па незнам кој. Има многу избор како што гледам
овде. http://polleosport.mk/sportska-ishrana/zgolemuvanje-na-testosteron

Затоа и прашувам кој е најдобар за парите.
Д аспартинска киселина помага за покачување на слободниот тестостерон, во мкд тешко да ја најдеш, јас моментално ја пијам и осеќам за нијанса поголема сила од претходно. Трибулусот само може да ти го покачи либидото.

Во овие нашиве продавници за суплементи на мајпротеин веј кесата пиши 01 Muscle and Strength а на
мајпротеин на официјалната страна го нема тоа, може е глупо прашање но има некаква врска тоа или од таму ја мењаат кесата?
Прашувам зошто има многу што зборуваат дека кај нас има фејк протеини, правени во подруми во Бугарија итн па да прашам пред да земам зошто деновиве може ќе купам 5кг веј на мајпротеин па да слушнам други мислења околу ова, колку е точно и од каде ви е посигурно да се земе овој веј, ако има нешто такво 'посигурно'

Во овие нашиве продавници за суплементи на мајпротеин веј кесата пиши 01 Muscle and Strength а на
мајпротеин на официјалната страна го нема тоа, може е глупо прашање но има некаква врска тоа или од таму ја мењаат кесата?
Прашувам зошто има многу што зборуваат дека кај нас има фејк протеини, правени во подруми во Бугарија итн па да прашам пред да земам зошто деновиве може ќе купам 5кг веј на мајпротеин па да слушнам други мислења околу ова, колку е точно и од каде ви е посигурно да се земе овој веј, ако има нешто такво 'посигурно'
vo tamaro marketot ima suplementi od my protein i mu se poevtini. vo plleo gejnerot e 2200 a od tamaro go zedov za 1700 mi go pratia po kargo. to bese pred 6 meseci ali dali seuste prodavat suplementi neznam.[DOUBLEPOST=1532638878][/DOUBLEPOST]
Да немаше продавница за суплементи во мкд, ќе се отвореше специјално за @martin01, колку цел форум заедно пие самиот протеини и гејнери :D[DOUBLEPOST=1532635188][/DOUBLEPOST]
:ojeaa: koga ke izracunam kolku pari imam daeno mi se placi :bance:

https://www.amazon.co.uk/MyProtein-Protein-Impact-2-5kg-Vanilla/dp/B00EZTKXUY
Официјална кеса е тоа.

ти е се старите дизајни

новите се знае кој се...

10530943-2084357599234105.jpg

Д аспартинска киселина помага за покачување на слободниот тестостерон, во мкд тешко да ја најдеш, јас моментално ја пијам и осеќам за нијанса поголема сила од претходно. Трибулусот само може да ти го покачи либидото.
Не ми треба мене никакво ЛИБИ, НЕ СЕ МНОГУ ЗАМАРАМ СО СЕКСУАЛНИОТ ЖИВОТ :D ahahah

Ми треба за подобра издржливост а и воедно за поголемо зголемување на длабочината на гласот. Инаку од каде ја набавуваш таа киселина? Нема испорака до МКД ?

Не си бил ти кај нас, затоа како дел од форумов не знаеш дека имаш попуст.
Ами дај отворете барем трафика за суплементи во битола:cool: Сегде ве има само во битола не. :LOL:

Не ми треба мене никакво ЛИБИ, НЕ СЕ МНОГУ ЗАМАРАМ СО СЕКСУАЛНИОТ ЖИВОТ :D ahahah

Ми треба за подобра издржливост а и воедно за поголемо зголемување на длабочината на гласот. Инаку од каде ја набавуваш таа киселина? Нема испорака до МКД ?
Iherb. Com имаат испорака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom