Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Sea Atalanta mora da igra vtoro prekvalifikacisko kolo za LE sto se igra za 6 dena, ovie ne se ni dosobrani. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Не го избриша, само лајкови става од страна како педерче.

Не ни сфаќам зошто му е таа одлука да не пишува во други теми, само во фан клубот :toe:

Znam, gleaj go smajlito na kraj xD Go peckam malce poso se razligavil u zadnje beter od sponzorusa na Veliki Brat xD

Neka spremi nekoj od vas, valjda ke se najde maler da ja prekina serijata so ja imate.

Кога искача распоредот на натпревари за сезонава?

Дали сега кога се врати на сцената Џони Вајсмилер ќе биде почастен со тоа што ќе му се даде за право да ја отвори новата тема? #Референдумскопрашање

Дали сега кога се врати на сцената Џони Вајсмилер ќе биде почастен со тоа што ќе му се даде за право да ја отвори новата тема? #Референдумскопрашање
Не би му дал буре туршија да отвори не па тема.

Само еден јувенташ(т.е јас :icon_lol: ) има отворено тема во оваа серија титули. Нека биде еден од нас.

Само еден јувенташ(т.е јас :icon_lol: ) има отворено тема во оваа серија титули. Нека биде еден од нас.
Па серијата на титули трае/ШЕ 7 години, ти си тука од 2013, од кај знаеш порано кој отварал? :P

Па серијата на титули трае/ШЕ 7 години, ти си тука од 2013, од кај знаеш порано кој отварал? :P
Пошто тешко е да се провери кој ја отворил темата за сезоната 12/13.

Хаос се дешава вечерва, Бонучи најверојатно се враќа у Јуве у дил со Игуаин.

Хк, пу да ти ебам семката Лео, капитен те напраија бе со 0 утакмици изиграни, миљон грешки имаше цела сезона и види шо праиш на крај.

Следна сезона Игуаин назад а Роналдо у Милан бобобобобо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom