Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Има ќерка овај Перез ? Да не му ја крева Бенз чим не можат да се откачат од него толку години

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја мислу чичко му гу има најголему пекару у Мадрид па он га гура, мада кд размислу могуќе e и ќерку му да гу врти.

Benzema responds once again to Di Marzio’s report:

“Of course the lie continues #Liar”

[emoji3]
52d3ab2738a392833c09edfcd79f12df.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

[DOUBLEPOST=1532202354][/DOUBLEPOST]

Најако ми е што Јувентус глумив лудило и не прифаќав 40 милиона за играча што не им е ни прв тим, ај што ќе не крадев отворено сс тј трансфер, још па јоште тражив, немав срам.
Ја да сам директор за фудбал у Челзи, Јувентус и Наполи никад нема да бидев клубови од кои ќе пазару зашто су бетер од цигани кд се работи договарање трансфери.

Трансфер каков што доликува за Ливерпул, не ме сфаќајте погрешно ама какво лижење кај што плукал од страна на Клоп, левел Мурињо :D ќе се пензионирал денот кога ќе дадел ~100 милиона за еден играч, ок :D

Klopp just asked about his quotes from two years ago about not wanting to spend £100m: 'That's the problem,' he says with a smile. 'Everyone remembers whatever bullshit you say! I could not imagine the way the market has gone. Our ownership believes in the project'

Klopp: "Did I change my opinion? Yes. It's better to change your opinion than not have one at all."

Најако ми е што Јувентус глумив лудило и не прифаќав 40 милиона за играча што не им е ни прв тим, ај што ќе не крадев отворено сс тј трансфер, још па јоште тражив, немав срам.
Ја да сам директор за фудбал у Челзи, Јувентус и Наполи никад нема да бидев клубови од кои ќе пазару зашто су бетер од цигани кд се работи договарање трансфери.

Не знаев дека глумење лудило е да пробаш да задржиш млад играч кој го имаш во плановите за иднина, поготово кога Барзаљи има 37 години Киелини уште малку 34 и Бенатиа не е многу далеку од нив. Како само се осмелиле Јувентус да одбијат 40 милионска понуда на таков клуб како Челзи :rolleyes:

Не знаев дека глумење лудило е да пробаш да задржиш млад играч кој го имаш во плановите за иднина, поготово кога Барзаљи има 37 години Киелини уште малку 34 и Бенатиа не е многу далеку од нив. Како само се осмелиле Јувентус да одбијат 40 милионска понуда на таков клуб како Челзи :rolleyes:
Не си прави филмови, Јувентус да га толко сака у свој тим и гледа за иднину, нема ни да улаза у преговори. Класично циганцење за милионче плус од едноокога.

Pa i Conte eve i sari sea, dosadni, edniot go imase juve i sakase pola da go odnese so nego vo London, drugiov napaten pola saka da go iznakupi, caldara, rugani, pjanic i iguain, neka dade 300 milioni i neka gi nosi.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

REVIERSPORT-Exclusive: BVB try to sign Axel Witsel.

According to information from Reviersport, Axel Witsel is at the top of the list of coach Lucien Favre and sporting director Michael Zorc.

Па и никој не покажува сериозен интерес, чудно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom