Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со вредноста на играчите е најголемата глупост што може да биде дискутирана. Не вредел, премалку било, за џабе го земале, го преплатиле. :facepalm::facepalm:
Ако играчот се вклопува во тимот и ги исполнува задачите и придонесува за успех, ниедна цена не е лимит. Ова се огромни клубови со скоро милијарда приходи на годишно ниво, баш ги боли курот дали ќе преплатат некој за 10-15 милиони повеќе од "реалната" цена. Едноставно си бараат решение за потребна позиција.

Former CSKA Moscow goalkeeper Sergey Chepchugov appears to have revealed on Instagram that Aleksandr Golovin is heading to Chelsea.
683d5aeaab7adbba422b717a97e1c3d5.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Сега не е тема за појачување за во Баерн. Можеби наредното лето. А Мајер агентот му е лош и од топ клубови дојде ред последните шпекулации да бидат Фенербахче и Хофенхајм, но поради платата тешко да се реализира. И за Милан има шпекулации исто.

Per multiple reports, Davies is left out of tonight's game between Vancouver and Seattle to complete his transfer. Fee between $12M and $15M.

Овој знам на 15-16 години дебитираше во МЛС, доби повик и за репрезентација.
Демек голем талент, ама во Европа ќе падне во сенка мислам.

Има и во Барселона еден таков, Балу Табла (сличен тип на играч)

Napoli President Aurelio De Laurentiis: “Benzema and Di Maria coming? Very much false. Why would I sign these two OLD MEN? We can't take all the newspapers serious because there are so many lies.”

Benzema’s response: “Another crazy joins the list!”
756c58d4a1b99f4b661fd8c180ea27c0.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Бензема незапирливо кон дното.
Не го разбирам, му замина Зидан, може да го кикнат во секое време, вакво непрофесионално однесување може да му донесе само трансфер во Кина или некаде каде што им е нож до коска ситуацијата за напаѓач. Нема фудбалер за кој не се вадат муабети.

А баш убаво се израдував кога видов дека Милан го контактирале, си реков леле конечно ќе се откачиме од пијавицава. За момент заборавив и на заминувањето на Зидан и на заминување на Роналдо, за на крај да видам дека е само пуштање водичка и дека од Бернабе само со ковчег ќе го извадиме. :place:

Многу е глуп Бенземава, не знае да разликува агент од посредник.

Ако го купат Милан, во знак на благодарност нема да ги хејтам повеќе

Нешто посериозно ли су загризале миланези за Каримче?

Има ќерка овај Перез ? Да не му ја крева Бенз чим не можат да се откачат од него толку години

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom