PsychoalieN
Омлет мастеР
- Член од
- 12 јули 2009
- Мислења
- 1.703
- Поени од реакции
- 1.411
Штедилница Фулм нуди опција кредит за невработени
Мене не ми дадоа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штедилница Фулм нуди опција кредит за невработени
Мене па 2 ми але досега со жирант, вработен во државна фирма (комуналец) цел затрупан со кредити. Ела си БТ башибузук сеМене не ми дадоами вртеа па дај со злато, па најди некој од државна администрација, па тој да нема кредити или да не е жирант за 280.000
![]()
Зависи од банката во генерала мора да се 6. Мислам дека Шпаркасе не бараа решение да си вработен 6 месеци, знам една од банките така правеше се мислам Шпаркасе беше/Дали штом ќе се вработиш уште првиот месец можеш да земеш потрошувачки кредит, или мора да си во работен однос пример 6 месеци?
E како да не.Дали штом ќе се вработиш уште првиот месец можеш да земеш потрошувачки кредит, или мора да си во работен однос пример 6 месеци?
Зависи фирма кај работиш, колку време работиш, и дали си на определено или неопределено. Ако си државно ќе ти дадат обавезно. Каматата ти е скоро сегде иста, 11-12% на потрошената сума.Луѓе дали некој може да ми објасни условите и камата за земање на 2плати во минус?? Да речеме плата ми е 15 000?
se odi vo banka i tamu se prasuva.Здраво дечки незнаев каде да ја отворам темава па ја отворив тука малце сум неискусен во овие работи па ако може некој да ми објасни..
Малце сме фамилијарно заглавени па сакаме да подигнеме кредит од околу 10.000 евра што треба да направам и кој се условите
Молам за одговор
Поздрав
Дали има некој искуство со штедилница можности ?
Ми се јавија и ми рекоа дека парите ми се префрлени, сега деновиве планирам да одам па сакам да прашам кои документи треба да ги земам и од каде да ги подигнам парите од банкомат или на шалтер.