Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не, ама го бараат цело лето и се натегаат. Никад не би играл у Евертон, Вест Хем или слично гомно од клуб пред Интер, Милан, Ливерпул или некој друг јак клуб. Не ги разбирам некад фудбалериве, мада што има да разберам циган со бркови ко Фреди Меркјури, све му ебам унаказено.
А што е он крив ако Интер не се способни да го договорат? Сам да плати за да оди кај нив?
Муабетов ќе ти беше ок само ако имаа прифатени понуди од Интер и од Евертон, а он да го избере Евертон. А колку што знам тоа не е случајот.

Не, ама го бараат цело лето и се натегаат. Никад не би играл у Евертон, Вест Хем или слично гомно од клуб пред Интер, Милан, Ливерпул или некој друг јак клуб. Не ги разбирам некад фудбалериве, мада што има да разберам циган со бркови ко Фреди Меркјури, све му ебам унаказено.
Да не се вреЏаме.

А што е он крив ако Интер не се способни да го договорат? Сам да плати за да оди кај нив?
Муабетов ќе ти беше ок само ако имаа прифатени понуди од Интер и од Евертон, а он да го избере Евертон. А колку што знам тоа не е случајот.
Добро бе Донев да ти ебам главата зборев за играчот, самата индивидуа. РЕално ме боли кур ако ме бара Евертон и ако дава повеќе пари од некој појак клуб, никад нема да идам у тој тим ако сум млад и амбициозен. На тоа циљав ти ебам, не ме замарај со прифатил, не прифатил и слични муабети. Со Интер проблемот секако е цената, нашиве сакаат прво позајмица па после откуп заради ФФП зашо веќе потрошивме на Мартинез, Наинголан и коНпанија.

Добро бе Донев да ти ебам главата зборев за играчот, самата индивидуа. РЕално ме боли кур ако ме бара Евертон и ако дава повеќе пари од некој појак клуб, никад нема да идам у тој тим ако сум млад и амбициозен. На тоа циљав ти ебам, не ме замарај со прифатил, не прифатил и слични муабети. Со Интер проблемот секако е цената, нашиве сакаат прво позајмица па после откуп заради ФФП зашо веќе потрошивме на Мартинез, Наинголан и коНпанија.
Е сега можеш без иронија хаштагот сунингаут да го употребиш.
Ради смрдливи (во фудбалскиов свет) 5-10 милиона еура катаљарда играчи им избегаа на кинезите.
Сеа нека се ебат у гз и нека домкнат нов фејл како габивол за брдо пари.
Ама шо не боли кур,битно денес нов спонзор џглап [emoji41]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Значи ако сака да си оди и Бордо сакаат да го продадат, а единствен клуб кој е спремен да го плати е Евертон, мора да остане во Бордо затоа што Интер го сакале :D
Играчот воопшто не е крив, само Интер можеш да го кривиш.

Значи ако сака да си оди и Бордо сакаат да го продадат, а единствен клуб кој е спремен да го плати е Евертон, мора да остане во Бордо затоа што Интер го сакале :D
Играчот воопшто не е крив, само Интер можеш да го кривиш.
Не е точно баба, ако сака у Интер може само да им нагласи на лигушите од Бордо дека или во Интер или нигде не иде и зз. ;) Hhhhhhhhhh

Ради смрдливи (во фудбалскиов свет) 5-10 милиона еура катаљарда играчи им избегаа на кинезите.

А кој гарантира дека Малком нема да биде фејл као Габигол?

Не е малку симптоматично што у Евертон ќе иде, а не у Сити, Јунајтед и Баерн?

Зашто да го употребам? Што го донесоа Наинголан за Сантон и 20тина милиони? Што го ојачаа осетно тимов и покрај гомната у кои бевме влезени ради Морати и Тохир? Што донесоа милион нови спонзори и што за една и пол година дупло ја дигнаа вредноста на тимот? Секако дека ќе пишам Сунинг аут, ме боли кур и за Малколм и за све, ме нервира само неамбициозноста на вакви копита што за 1 милион повеќе ќе отидат во 80 пати послаб тим, најнебитен на светот.

Затоа што игра во европа,го имам гледано баајги и е огин играч.

Зашто да го употребам? Што го донесоа Наинголан за Сантон и 20тина милиони? Што го ојачаа осетно тимов и покрај гомната у кои бевме влезени ради Морати и Тохир? Што донесоа милион нови спонзори и што за една и пол година дупло ја дигнаа вредноста на тимот? Секако дека ќе пишам Сунинг аут, ме боли кур и за Малколм и за све, ме нервира само неамбициозноста на вакви копита што за 1 милион повеќе ќе отидат во 80 пати послаб тим, најнебитен на светот.
Да не го бркаа римјаните со стап најголан НИКАД немаше да го потпишат.

Јас реков,до трансферот на најголан имаа супер трансфер лето.После пак си фатија стара песна со циганчење и политановци.
И за тоа ќе си дремеме пак 4-5 место и догодина ама тоа е муабет за во фан клуб кај нас [emoji4]

Да не го бркаа римјаните со стап најголан НИКАД немаше да го потпишат.

Јас реков,до трансферот на најголан имаа супер трансфер лето.После пак си фатија стара песна со циганчење и политановци.
И за тоа ќе си дремеме пак 4-5 место и догодина ама тоа е муабет за во фан клуб кај нас [emoji4]

Секако, можда Милан ќе биде пред нас, нема проблем. :pos:

Davies was born in the Buduburam refugee camp in Ghana to Liberian parents fleeing their country's civil war. The family came to Canada when he was 5”. What an amazing story!

17-годишниот Алфонсо Дејвис за кој се заинтересирани веќе клубови како Реал Мадрид, Баерн, Ливерпул, Јунајтед и многу други тимови.

Го бараа баерн, овие им рекоа ваш е за 50м им направија само едно зз, и толку беше од таа шпекулација, барем тоа читав кај дечкиве нивни тука у фан клуб од тоа германските извори.
За Интер имаше шпекулации ама ништо конкретно, освен фактот што Интер не сакаа кеш одма да им дадат, туку со позајмица прво.
Е сеа увек е ризик со ваквите, ја ол ин на Киеза би идел и толку за Интер и нападот нивни, каки малком каки габиголовци, проверена огин варијанта више адаптирана у калчото со уште 1 тон простор за напредок кој гарант ќе му се издеси, само прашање е у кој голем тим.

Јунајтед зимава го имаа Малком како бекап ако не дојде Алексис, сега дали вреди не знам, го немам гледано, само памтам уште тогаш пишав подобро Малком него потенцијалниот свап што беше форсиран од жута штампа, Микитарјан - Жао :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom