Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Продавањето на Санчез, Вилшер, РВП и сите други играчи што ви отишле без пари или за кило семки е лошо менаџирање од страна на Венгер

Не е така.Тоа е кривица на други луѓе,не на Венгер.

@ob1 за заминувањето на Санчез не знам баш ама за РВП дефинитивно не е Венгер. Периодот пред да биде продаден РВП се сретнал со Венгер во некоја болница кај што го оперирале Венгер и му соопштил дека поради рестрикции не може да му овозможи тим што ќе цели на ПЛ и ЛШ.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Чуден потег ќе биде но претпоставувам има логика доколку го планират за иден тренер на Јуве за година, две ?

Да, на ова не ми текна, може да биде Зизу као план Б ако ја спукаат Алегри и Кристијано, па и порано од тоа да биде тренер на тимот

Чуден потег ќе биде но претпоставувам има логика доколку го планират за иден тренер на Јуве за година, две ?
Аниели сака целиот Реал Мадрид да купи за да освои ЛШ.:pos:

Цела Италија треба да учи од Јуве како се работи, не општо ради Роналду и евентуално Зидан, него општо како работив како клуб. Ја сам пораснаја у време кд су у Серија А играле страшни играчи, кд како лига е била една од најаки и тактички и физички, срамота е да не се користи моментум од целу фаму около Роналду и да се подигне ниво на лиго, како на маркетиншки план такој и на фудбалски.

Цела Италија треба да учи од Јуве како се работи, не општо ради Роналду и евентуално Зидан, него општо како работив како клуб. Ја сам пораснаја у време кд су у Серија А играле страшни играчи, кд како лига е била една од најаки и тактички и физички, срамота е да не се користи моментум од целу фаму около Роналду и да се подигне ниво на лиго, како на маркетиншки план такој и на фудбалски.

A ваљда треба да учив и како се местив титуле. Само да не те приметив други :)

Џабе ги е и Роналдо па ке га изедев у лш

Овој изгледа пола новинари го пишувале со една "S" :ROFLMAO:

Да ти ебам непостоечките тимови и неписмените играчи, СВЕ ДА ВИ ЕБАМ. Го бара Интер цело лето овој у Евертон ќе иде :facepalm::facepalm: Дај Боже Ловрен да ти скрши нога ти ебам циганот скапан.

Да ти ебам непостоечките тимови и неписмените играчи, СВЕ ДА ВИ ЕБАМ. Го бара Интер цело лето овој у Евертон ќе иде :facepalm::facepalm: Дај Боже Ловрен да ти скрши нога ти ебам циганот скапан.

Зошто побогу некој би сакал да игра во Интер?

Демек Интер го договорија и ги одби?:D

Демек Интер го договорија и ги одби?:D
Не, ама го бараат цело лето и се натегаат. Никад не би играл у Евертон, Вест Хем или слично гомно од клуб пред Интер, Милан, Ливерпул или некој друг јак клуб. Не ги разбирам некад фудбалериве, мада што има да разберам циган со бркови ко Фреди Меркјури, све му ебам унаказено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom