- Член од
- 30 ноември 2017
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 25
Decki koga im pochnuvaat odmorite?
FalaPisi na playstore BG Passaport Interview
Јави се и прашај ја. Можеби ќе ти каже и каде ќе одиjotova od koga e na odmor do koga?
Dekemvriavgust 2017 ti
cekas da ti se potpise ukaz od viceto. so sto dokumenti imas aplicirano?Zdravo decki sto znaci ova ? denes mi se smeni.
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
od prv brarucetcekas da ti se potpise ukaz od viceto. so sto dokumenti imas aplicirano?
koja godina bese na intervju baze i kolku vreme bese na finalnaod prv brarucet
Ќе може да споделиш каде беше на интервју,која дата,ако беше во амбасада кога ти излезе бројчето односно од кога си во систем,кога ти смени од задолжителна на финална и колку време беше на финална?Zdravo decki sto znaci ova ? denes mi se smeni.
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Koja GOD i br?od prv brarucet
bev na intervju vo februari 2017 vo maj mi izleze brojceto bev vo skopjeЌе може да споделиш каде беше на интервју,која дата,ако беше во амбасада кога ти излезе бројчето односно од кога си во систем,кога ти смени од задолжителна на финална и колку време беше на финална?
Една хронологија на настаните
А на финална од кога беше и колку време?bev na intervju vo februari 2017 vo maj mi izleze brojceto bev vo skopje