Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
zdravo
dali nekoj znaj kolku vreme se ceka za dopolnitelna proverka
dopolnitelni dokumenti imam odneseno na 04.11.2017 vo konzulat vo bitola i iste nema smeneto status

"Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство. , в срок до 29.01.2018"

Една година точно како чекам на дополнителна и уште никаква промена.. Ке си потапкаме ние изгледа уште некое време, со оглед на тоа дека 2014-та ја работат сеа.

Zdravo decki sto znaci ova ? denes mi se smeni.
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија

Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
cekas da ti se potpise ukaz od viceto. so sto dokumenti imas aplicirano?

Ќе може да споделиш каде беше на интервју,која дата,ако беше во амбасада кога ти излезе бројчето односно од кога си во систем,кога ти смени од задолжителна на финална и колку време беше на финална?
Една хронологија на настаните:)

Ќе може да споделиш каде беше на интервју,која дата,ако беше во амбасада кога ти излезе бројчето односно од кога си во систем,кога ти смени од задолжителна на финална и колку време беше на финална?
Една хронологија на настаните:)
bev na intervju vo februari 2017 vo maj mi izleze brojceto bev vo skopje

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom