Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Секако дека имаме [emoji3]

Мене не ми одговара класичен блу реј зошто префрлам на усб за да гледам на тв па ми е малку премногу верзија од 5гб
HDMI? Многу подобар квалитет!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Пишувајте само имиња на тракери, немојте и директни врски како што отстранував досега, знаете дека е незаконски.

Како може серија како The IT Crowd да е толку потценета? :eek: првиот пат ја гледав одамна ама дете бев што се вика, сега месецов пак ја изгледав и не можам да се соберам од смеење на хаосот во кој успеваа да се најдат :pos:
Мислам дека серијата е почната да се снима во погрешно време. Денес да била првата епизода како што има мањак на квалитетен хумор ќе тераше до 10 сезони.

Како може серија како The IT Crowd да е толку потценета? :eek: првиот пат ја гледав одамна ама дете бев што се вика, сега месецов пак ја изгледав и не можам да се соберам од смеење на хаосот во кој успеваа да се најдат :pos:
Мислам дека серијата е почната да се снима во погрешно време. Денес да била првата епизода како што има мањак на квалитетен хумор ќе тераше до 10 сезони.
Абе денеска една сезона само дал ќе истераше, денеска се што е добро го откажуваат, а оставаат глупости за морони да се вртат по тв

Да кажам, во Бугарија многу се користи:
  1. zamunda [во] net
  2. arenabg [во] com
  3. zamunda [во] se
Сортирани по популарност. Не ставам линкови за да нема проблеми.

Какво финале на The Handmaid’s Tale [emoji122][emoji122][emoji122]

Primetime Emmy Nominations full list of nominations

Три само ептен ме интересираат:
Curb Your Enthusiasm да земе за комедија
Larry David за главен глумец во комедија
The Zen Diaries of Garry Shandling за документарец
Чекај малце, како може да е GoT во конкуренција, кога лани не беше?[DOUBLEPOST=1531424732][/DOUBLEPOST]Screenshot_3.jpg
О, Боже, ќе си пукам в колено!

Последно уредено:
Се тие па тие, досадно е и да ги читаш.

Се што е поврзано со драма ќе земе Хендмејд. Едино ми е кејф за Ивон кај нив, па и за Фајнс, се надевам дека ќе добијат во споредна, додека за главна нејќам пак Мос да земе, кинескињата од Килинг Ив беше сјајна во улогата. (али Мос ќе земе)
Глоу и Кими Шмит во комедии, дотолку им треба место да пополнат со глупости? :coffee:
Дали конечно, конечно Мејси ќе добие Еми за Шејмлес?! Ќе видиме, фингерс кросд.
Во отсуство на Вип и Џулија, многу веројатно е за главна во комедија да земе Рејчел, што искрено, и мој фаворит си е.
И да, документарецот за Гери беше врв.

Чекај малце, како може да е GoT во конкуренција, кога лани не беше?[DOUBLEPOST=1531424732][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 193892
О, Боже, ќе си пукам в колено!
За да влезе во конкуренција некоја серија, мора последната епизода да излезе до датумот кога се објавени номинациите (Хандмаид испадна завчера), инаку влагаат за наредната година, ГоТ се емитуваше покасно, наместо стандардно Април и ја немаше минатата година во номинации.

Предлог серија слична на GOT, Westworld? Зборувам за начинот на снимањето т.е сакам серија во која повеќето сцени се снимани на убави локации, природа.. а не по куќи, канцеларии.. (освен Vikings)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom