- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.147
- Поени од реакции
- 37.695
HDMI? Многу подобар квалитет!Секако дека имаме
Мене не ми одговара класичен блу реј зошто префрлам на усб за да гледам на тв па ми е малку премногу верзија од 5гб
HDMI? Многу подобар квалитет!Секако дека имаме
Мене не ми одговара класичен блу реј зошто префрлам на усб за да гледам на тв па ми е малку премногу верзија од 5гб
Избришано е видеото. Која серија?Новата серија на HBO делува како потенцијален хит
Sharp Objects[DOUBLEPOST=1531164356][/DOUBLEPOST]Bad Banks е интересен германски трилер (мини серија)Избришано е видеото. Која серија?
Абе денеска една сезона само дал ќе истераше, денеска се што е добро го откажуваат, а оставаат глупости за морони да се вртат по твКако може серија како The IT Crowd да е толку потценета?првиот пат ја гледав одамна ама дете бев што се вика, сега месецов пак ја изгледав и не можам да се соберам од смеење на хаосот во кој успеваа да се најдат
Мислам дека серијата е почната да се снима во погрешно време. Денес да била првата епизода како што има мањак на квалитетен хумор ќе тераше до 10 сезони.
Чекај малце, како може да е GoT во конкуренција, кога лани не беше?[DOUBLEPOST=1531424732][/DOUBLEPOST]Primetime Emmy Nominations full list of nominations
Три само ептен ме интересираат:
Curb Your Enthusiasm да земе за комедија
Larry David за главен глумец во комедија
The Zen Diaries of Garry Shandling за документарец
врска неам.. да не каснеле лани па затоа сеа, не знамЧекај малце, како може да е GoT во конкуренција, кога лани не беше?
За да влезе во конкуренција некоја серија, мора последната епизода да излезе до датумот кога се објавени номинациите (Хандмаид испадна завчера), инаку влагаат за наредната година, ГоТ се емитуваше покасно, наместо стандардно Април и ја немаше минатата година во номинации.Чекај малце, како може да е GoT во конкуренција, кога лани не беше?[DOUBLEPOST=1531424732][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 193892
О, Боже, ќе си пукам в колено!