Секако браво за Грее, за поздрав се секогаш попустите кога се реалниBravo za GREEMAK, alal da Vi e za promocijava. Top klima od brend No.1 vo svetot. Sekoja cest !!!!!!!
Plackovcive ke poludat...hahahahah.
по не знам кој пат е повторам, во МК ни греењето на струја не е еколошко греење бидејќи 2/3 од струјата се добива од рек битола (кој е еден од најголемите загадувачи во европа не во македонија) кој пак за погонско гориво користи јаглен, можеби е поеколошки да се грееш на струја во куманово но за сметка на тоа во битолскиот крај ќе се гушат за сите нас.
грење на струја ќе беше еколошко ако 8-90% од струјата ја добивавме од обновливи извори (сонце, вода и ветер...) а вака може само да се залажуваме.
Брате мислам дека го избриша подов со кинезиве )) slamdunk ко профи ))Дефинитивно точен одговор. Каква манипулација се кинезиве тоа е страшно нешто. ПА што може да очекуваш во клима уред па замисли и инвертер и тоа за 20000ден со ддв цена и тоа малопродажна. моја претпоставка е дека према @Strelec е некаде 17000ден а па израчунајте колку е набавна цена. Секако не повеќе од 13000ден. па извади од тоа ДДВ Царина 15% транспорт. Значи кинезиве ти нудат замисли ''инвертер'' за набавна од 130$ max. Сега една најреална анализа, што може ти да очекуваш од фабричка цена на клима од 130$. Само картонска кутија, само тоа. луѓе нека не ве манипулираат на форумов со ефтини трикови. сите нормални земји се знае на кои брендови им веруваат и продаваат, ова кај нас е тежок неквалитет. @Strelec очајни сте
Брате мислам дека го избриша подов со кинезиве )) slamdunk ко профи ))
Другар може и приватно да ми пишеш кога сакаш попуст секогаш ке добиеш како краен корисник и тоа е и поентата на економично греење.Дефинитивно точен одговор. Каква манипулација се кинезиве тоа е страшно нешто. ПА што може да очекуваш во клима уред па замисли и инвертер и тоа за 20000ден со ддв цена и тоа малопродажна. моја претпоставка е дека према @Strelec е некаде 17000ден а па израчунајте колку е набавна цена. Секако не повеќе од 13000ден. па извади од тоа ДДВ Царина 15% транспорт. Значи кинезиве ти нудат замисли ''инвертер'' за набавна од 130$ max. Сега една најреална анализа, што може ти да очекуваш од фабричка цена на клима од 130$. Само картонска кутија, само тоа. луѓе нека не ве манипулираат на форумов со ефтини трикови. сите нормални земји се знае на кои брендови им веруваат и продаваат, ова кај нас е тежок неквалитет. @Strelec очајни сте
Супер понуда, продолжете со промоции.Pocituvani,
Bi sakale da Ve informirame za golemata promocija na GREE LOMO ECO PREMIUM 12000Btu.
PROMO CENA 19'990,00 so vklucen DDV.
So pocit,
GREEMAK GROUPПрегледај го приврзокот 193914
Mnogu tocna i precizna objava na promocija od Gree info.......GREE LOMO ECO PREMIUM 12000Btu.....sto e tuka nejasno.......Супер понуда, продолжете со промоции.
Би можеле само, како добронамерна забелешка, во иднина да пишувате за што модел се работи (бидејќи имате повеќе варијации на Ломо), не секој сака да се јавува по салони да прашува за што клима се работи. Ова е слично ко BMW да даде реклама дека на промоција им е BMW X (па иди толкувај за што се работи).
И да сакам на некој да му препорачам ако видам добра понуда од вас, нема да можам, зашто доколку не се однесува за мене, нема да се јавам во салон да се распрашувам.
Вака, дали намерно или ненамерно не навлегувам, со право тука форумџиите ве викаат манипуланти.
Поздрав и секое добро
Не замарај бот.Mnogu tocna i precizna objava na promocija od Gree info.......GREE LOMO ECO PREMIUM 12000Btu.....sto e tuka nejasno.......
Не замарај бот.
Јака клима имаш купено за да земе некој за озбилно...АЕДЈа земавме Виваксот АЕД 3.5ка, па сега ме интересира за монтажата, дали во монтажата следува и држачи за надворешната единица или треба сами да ги направиме?
VivaxКоја марка конвекторни греалки се најдобри?
Манипулатор, седи мирен, барем цитирај ги сите мислења. Не сум ти јас тука од 2016та, или некој дилер/продавач па да ми се понашаш така, иако имаш амин од некој од горниве.Јака клима имаш купено за да zima nekoj za ozbilno...АЕД
Измери издув на грењење
Vivax
Дечки дајте предлог за клима примарно за ладење(можда некој ден за догревање), за кај моите им треба и не повеќе од 16 илјади.
Грее не им работи страната, Вивакс не можам да се снајдам.
Значи да биде Грее/Вивакс/Мидеа/Хаиер, не некоја фаворит/горење.
Гледав нешто вакво на техномаркет (првите три), али дајте некој предлог (отприлика за 30 м2).
@Strelec @klimi.mk
Прегледај го приврзокот 173605