Wimbledon 2018

• Креатор на темата Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои турнирот?

• Роже Федерер

• Новак Ѓоковиќ

• Рафаел Надал

• Ернестс(Лорд) Гулбис

• Милош Раониќ

• Џон Иснер

• Хуан Мартин Дел Потро

• Серена Вилијамс

• Доминика Цибулкова

• Јелена Остапенко

• Кики Бертенс

• Aнжелик Кербер

• Некој друг...

• Некоја друга...

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ако после ова не воведат тајбрејк у петти, нека се убијат. Ова ти е ко у фудбал да чекаш два разлика после 90та, Хрватска - Данска до 340та минута ќе играа.

Е тек сеа нема да се заврши. Ќе одморат пола саат, и ќе сервираат ко пореметени.

Која е поентата на мртвиов тенис што го гледаме? Ако воопшто може и да се нарече тенис, не ми се верува цццц.

А гомново Андерсон 3 пати имаше 0-30 во сетов и се усра....

Ако и ова го пропушти :несвест:[DOUBLEPOST=1531504643][/DOUBLEPOST]:LOL:

Не знам кога ќе биде, ама знам дека и официјално финале пред финалето ќе биде мечот Рафа - Ноле. После овој меч тешко дека ќе имаат снага за финалето овие црепови.

Не знам кога ќе биде, ама знам дека и официјално финале пред финалето ќе биде мечот Рафа - Ноле. После овој меч тешко дека ќе имаат снага за финалето овие црепови.
Кевин нема гајле. Овој на шкрги дише ама начукал 30 метри, и ќе се вади на сервис.

Коментаторов колабирал, го смениле.

А Иснер не се ни обидува да направи брејк, не знам само како планира да тепа.

Јас сум во најлоша ситуација од сите. На мочаниов HRT, чекаат да почнат Надал-Џокович (значи не ги даваат Иснер-Андерсон), а 2 саати даваат реприза од головите на Хрватска: ВИДААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АХАХАХАХАХАХХААААААААААААААА!!!!!!!!!!
ДОМАГОЈ ВИДААААААА!!!

Е ова мочано цели 2 саати го слушам и ги гледам Иснер-Андерсон на резултати.

Јас сум во најлоша ситуација од сите. На мочаниов HRT, чекаат да почнат Надал-Џокович (значи не ги даваат Иснер-Андерсон), а 2 саати даваат реприза од головите на Хрватска: ВИДААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АХАХАХАХАХАХХААААААААААААААА!!!!!!!!!!
ДОМАГОЈ ВИДААААААА!!!

Е ова мочано цели 2 саати го слушам и ги гледам Иснер-Андерсон на резултати.
U bolja situacija si veruj :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom