Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
уан иар лејт'р....

Искрено овој трансфер не можам да го разберам. 5 години го бараат па после една година го продаваат па и беше од подобрите. За возврат Шахин, Ширле и Шмелцер остануваат :tapp:

Breaking | A Real Madrid representative arrived in São Paulo yesterday to meet with PSG attacker Neymar's clan, according to @parisunited6. More follows.

Кои се бе овие небитни parisunited6?

Објавија и Шпанците уште по заминувањето на Роналдо, дека Перез запнал Нејмар да биде замената и дека ќе тргне по него веднаш. :unsure:

Веројатно ќе им закачи 300 милиони на ПСЖ, е тоа е сума која не можеш да ја исплатиш со дресови :icon_lol:

Ќе се дотркала Нејмар до Мадрид, треба да почнеме да се навикнуваме на тоа. :sramezliv:

Објавија и Шпанците уште по заминувањето на Роналдо, дека Перез запнал Нејмар да биде замената и дека ќе тргне по него веднаш. :unsure:

Веројатно ќе им закачи 300 милиони на ПСЖ, е тоа е сума која не можеш да ја исплатиш со дресови :icon_lol:

Ќе се дотркала Нејмар до Мадрид, треба да почнеме да се навикнуваме на тоа. :sramezliv:

На Реал му треба играч кој ќе може колку толку да ја замени и маркетинг вредноста на Роналдо, па затоа логичен избор на Перез мора да му е Нејмар.

Ама јас не гледам по која логика од ПСЖ би го пуштиле после една сезона, па дури и Реал да им понуди 3-4 пати повеќе пари од тоа што потрошија они лани.

Не го можеш ич а хахахах :D, од каков талент што стана , ама тоа е. Незнам дали воопшто има фанови тој човек :D. Многу подобра опција ви е Азар а и бааги поевтина.

Не го можеш ич а хахахах :D, од каков талент што стана , ама тоа е. Незнам дали воопшто има фанови тој човек :D. Многу подобра опција ви е Азар а и бааги поевтина.
upload_2018-7-13_1-26-28.png

upload_2018-7-13_1-26-54.png

На прсти му се бројат фановите.
И не знам зошто се мисли општо дека Хазард би бил ептен поевтин.

Ќе го налутат арапот ќе ги купи и Реал и Перез со се опинци.

Вака лаички, колку мислиш дека ќе биде потребно за Челзи да го пушти Азар?
Не знам што да мислам затоа што моментално не се знае што е реално, секој клуб си ги вади цените од ракав, ама ако веќе оди, се надевам бар 200 милиони евра.

Не знам што да мислам затоа што моментално не се знае што е реално, секој клуб си ги вади цените од ракав, ама ако веќе оди, се надевам бар 200 милиони евра.

200 милиони за Азар, сериозно? Не вреди више од 120, кутињо е сто пати подобар од него па толку беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom