Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уан иар лејт'р....

Breaking | A Real Madrid representative arrived in São Paulo yesterday to meet with PSG attacker Neymar's clan, according to @parisunited6. More follows.
Кои се бе овие небитни parisunited6?

Објавија и Шпанците уште по заминувањето на Роналдо, дека Перез запнал Нејмар да биде замената и дека ќе тргне по него веднаш.
Веројатно ќе им закачи 300 милиони на ПСЖ, е тоа е сума која не можеш да ја исплатиш со дресови
Ќе се дотркала Нејмар до Мадрид, треба да почнеме да се навикнуваме на тоа.![]()
Не го можеш ич а хахахахОбјавија и Шпанците уште по заминувањето на Роналдо, дека Перез запнал Нејмар да биде замената и дека ќе тргне по него веднаш.
Веројатно ќе им закачи 300 милиони на ПСЖ, е тоа е сума која не можеш да ја исплатиш со дресови
Ќе се дотркала Нејмар до Мадрид, треба да почнеме да се навикнуваме на тоа.![]()
, од каков талент што стана , ама тоа е. Незнам дали воопшто има фанови тој човек
. Многу подобра опција ви е Азар а и бааги поевтина.Вака лаички, колку мислиш дека ќе биде потребно за Челзи да го пушти Азар?Прегледај го приврзокот 193902
Прегледај го приврзокот 193903
На прсти му се бројат фановите.
И не знам зошто се мисли општо дека Хазард би бил ептен поевтин.
Не знам што да мислам затоа што моментално не се знае што е реално, секој клуб си ги вади цените од ракав, ама ако веќе оди, се надевам бар 200 милиони евра.Вака лаички, колку мислиш дека ќе биде потребно за Челзи да го пушти Азар?
Не знам што да мислам затоа што моментално не се знае што е реално, секој клуб си ги вади цените од ракав, ама ако веќе оди, се надевам бар 200 милиони евра.
200 милиони за Азар, сериозно? Не вреди више од 120, кутињо е сто пати подобар од него па толку беше