СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
[emoji3]
432333308e7addadaf6311568a45f130.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Да не си му у кожа на Калиниќ ако освојат коцкастиве а он се изглупира и беше пратен дома ради чист курч.

Нема везе, гарантира 15 гола по сезона, хкккккккккк пу!
pa i da ne osvojat, tolku bese, najgolem uspeh e ova u istorijata nivna, se posra, nek se ubie sea bolje samo toa go spashava.
Glumel ludilo sakal da igra, a eden kutrone mu zema mesto u tim, cekaj be druze, bidi sreken sto si del od generacijava makar i igrac od klupa ssto si, kako moze da e tolku mrtov i da se buni i glupira posle takva mizerna sezona.
Sto e najtragicno i igracive bile kontra nego, klasicna crna ofca, ne znam kako mu se zivee posle toa blamiranje.

Претераа со хистеријата, како не им доаѓа памет дека со вакво форсирање само штета си прават, па и децата така ги учат. И после ќе биде трагедија кога ќе испаднат, епа е кога живеат во нереален свет. Цел свет го изиритираа и сега ќе јадат ремет во следниве 4 години :D

Благодариме за вниманието. Ајде во пештера.
И да, Франција е многу тежок залак. Но и самото финале е врв.

Pozdrav iz Lijepe Naše...

Океј ушо, пуштај сега Томпсон на цел глас и дркај. :kuracc:

Претераа со хистеријата, како не им доаѓа памет дека со вакво форсирање само штета си прават, па и децата така ги учат. И после ќе биде трагедија кога ќе испаднат, епа е кога живеат во нереален свет. Цел свет го изиритираа и сега ќе јадат ремет во следниве 4 години :D
ne bese fors, bese klasicno anglisko trolanje a za toa im nema raven, od zaebancija pocna sve zasto i oni bea ubedeni deka se sranje ko i sekoe golemo natprevaruvanje kade igra anglija. Ne gi zasega mnogu sto mislat drugite rekov ponazad ova za niv e premija i svesni se i oni za toa, nit imaat nekoja zlatna generacija nit pak imaat iskusen strateg, mozea i poveke ne vikam ne ama od prethodnite iskustva mozea da pominat so uste edno fijasko.
Vaka bitka za medal e taman, a ova its coming home bese bas simpaticno od moja perspektiva, u nikoj slucaj iritantno, tipicno anglisko trolanje i teranje na zaebancii, pa sto bide bide.

Mislam deka ostanatite premnogu seriozno go sfatija ova, a ne oni, pa sea kao gi remetat. Za vakvi momenti se zivee, oni toa go pravea na nivni svojstven nacin, kako i da ja vrtime bez anglicanite i atmosferata sto ja sozdavaat nasekade ne ide nitu edno golemo fudbalsko natprevaruvanje. Na nekoj nacin i sinonim mi se za vakvive natprevaruvanja, u paket so intoniranjeto na italijanskata himna, steta nivnite mediumi vrsea glupa kampanja pa malku anglicani imase vo Rusija a bezbednosta bese na maksimalno nivo, i seuste e.

Тоа е тоа. Од друга страна го имаш ВВД кој е едно 4-5 класи подобар од него со ваква изјава.
36780818_10156592498450763_4312051430362972160_n.png
Овој Ловрен е скроз отиден. Нека не ме сфатат погрешно игра стварно според мене одлична сезона, можеби не е најдобар дефанзивец во свет али пополека пополека учи како да ги анулира грешките што ги прави во одбрана. Али вакви изјави му се скроз не потребни. Не може до толку да е самобендисано гомно, башка што е Ловрен и што цел живот вакви работи од глава му се одбивале.

Види го бееее..
37006067_10209180371864914_4411431596293357568_n.jpg

pa i da ne osvojat, tolku bese, najgolem uspeh e ova u istorijata nivna, se posra, nek se ubie sea bolje samo toa go spashava.
Glumel ludilo sakal da igra, a eden kutrone mu zema mesto u tim, cekaj be druze, bidi sreken sto si del od generacijava makar i igrac od klupa ssto si, kako moze da e tolku mrtov i da se buni i glupira posle takva mizerna sezona.
Sto e najtragicno i igracive bile kontra nego, klasicna crna ofca, ne znam kako mu se zivee posle toa blamiranje.

Брат него у сред сезона Гатузо го избрка од тренинг и не беше повикуван за утакмици 1-2 кола пошо пред една утакмица кога дознал дека Кутроне ќе стартува пред него земал одел по терен, не се замарал, лежел и слично па затоа и не ме изненади ова.

Мене само не ми е јасно како е преговори со Атлетико Мадрид, и тоа у напредна фаза беа, нели му е јасно кој е тренер таму? Слушнал ли за Бургос?

Па после пола тренинг ќе искочи со модро око и на штаки па ќе мораат овие да лажат дека се слизнал на плочки :pos:

Овој Ловрен е скроз отиден. Нека не ме сфатат погрешно игра стварно според мене одлична сезона, можеби не е најдобар дефанзивец во свет али пополека пополека учи како да ги анулира грешките што ги прави во одбрана. Али вакви изјави му се скроз не потребни. Не може до толку да е самобендисано гомно, башка што е Ловрен и што цел живот вакви работи од глава му се одбивале.

Види го бееее..
Прегледај го приврзокот 193873

Брат, тиквар е, кретен, самобендисан идиот. Има ебени 28-9 години, ова не му личи, ко Балотели се понаша со изјавиве, не знам веќе кој му е курот.

Не знам дали некој примети,ама вчера англискиве створења после голот на Манџо изведоа и пробаа да дадат гол,само што имаше еден проблем,Субашич беше на голот,не истрча да се радува.
Епа цуцајте го педери.
Ако најде некој видео нека го стави,смешно е.

Брат него у сред сезона Гатузо го избрка од тренинг и не беше повикуван за утакмици 1-2 кола пошо пред една утакмица кога дознал дека Кутроне ќе стартува пред него земал одел по терен, не се замарал, лежел и слично па затоа и не ме изненади ова.

Мене само не ми е јасно како е преговори со Атлетико Мадрид, и тоа у напредна фаза беа, нели му е јасно кој е тренер таму? Слушнал ли за Бургос?

Па после пола тренинг ќе искочи со модро око и на штаки па ќе мораат овие да лажат дека се слизнал на плочки :pos:

После неколку тренинзи сам ќе напушти, како Вието кога повраќаше на сред тренинг а Чоло и Бургос од страна му се смееа

Sent from my iPhone using Tapatalk

На HRT2 го следам цело првенство, кога играат Хрватите па таква еуфорија нигде немам слушнато, да ти е милина да гледаш

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не знам дали некој примети,ама вчера англискиве створења после голот на Манџо изведоа и пробаа да дадат гол,само што имаше еден проблем,Субашич беше на голот,не истрча да се радува.
Епа цуцајте го педери.
Ако најде некој видео нека го стави,смешно е.

Нема врска што Субашич е на голот, пошто он е на гол и кога сите останати играчи се вратени во нивна половина. Сигурно не им беше дозволено поради друга причина зошто Субашич што е на гол, не може да го спречи изведувањето. Секогаш кога се изведува од центар, голманот е на гол :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom