СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Вида под истрага на ФИФА за видеото, тежок дебил.
Што постирал кретенот?

Едит: Гледам сега си одговорила.

Каков морон Боже Господе, језда има поврзаност ради Динамо Киев али...............:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Што постирал кретенот?

Каков морон Боже Господе, језда има поврзаност ради Динамо Киев али...............:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Треба Фифа да размисли за секој еден политички мотивиран гест да ги праќа дома играчите, Џака, Шаќири, Лихштајнер, Вида и било кои да беа, балканциве инаку никогаш нема да се научат, како само им се смара со такви глупости во моменти на еуфорија и радост не разбирам.

Мајмун глуп со уште поглупа фризура, во историски пласман во полуфинале на својата земја прави проблеми и скандали таму каде што ич нема потреба, да не зборувам колку коректни испаднаа русите во поглед на организација,немање инциденти и се друго на првенството

Што постирал кретенот?

И уште рекол, не гледам што е проблемот кога ја разбираат Русите заебанцијата :lolzz: :lolzz:

И како бе може победа на национален тим да ја посветиш на клуб од друга земја. И Хрвативе треба да го линчуваат во медиумите за ова.

Треба Фифа да размисли за секој еден политички мотивиран гест да ги праќа дома играчите, Џака, Шаќири, Лихштајнер, Вида и било кои да беа, балканциве инаку никогаш нема да се научат, како само им се смара со такви глупости во моменти на еуфорија и радост не разбирам.
И јас сум за ова, мора да воведат некое правило секој што ќе направи некој политички или било каков друг потег што е вон фудбалот да биде казнет и тоа ригорозно. Ај преку куров веќе со Албанија, Косово, Грција, Кипар, Басконија, Каталонија и остали срања, играјте фудбал ако ви се игра ако не ебете си мајката. Дава гол земал орли покажува, Хрват иде у 1/2 финале вика слава Украина :facepalm::facepalm::facepalm:

Слава Украини е дебилно, ама ај некако. Мене ме чуди тоа давај, давај што му значеше. Досега сум го слушнал само од шофери на камиони кога се помагаат за возење во рикверц на тесни улици...

И јас сум за ова, мора да воведат некое правило секој што ќе направи некој политички или било каков друг потег што е вон фудбалот да биде казнет и тоа ригорозно. Ај преку куров веќе со Албанија, Косово, Грција, Кипар, Басконија, Каталонија и остали срања, играјте фудбал ако ви се игра ако не ебете си мајката. Дава гол земал орли покажува, Хрват иде у 1/2 финале вика слава Украина :facepalm::facepalm::facepalm:

А цела наша кошаркарска/ракометна репрезентација што пее дека наше ќе биде повторно и солунско поле, што алудира на територијални претензии кон друга држава? :D

Слава Украини е дебилно, ама ај некако. Мене ме чуди тоа давај, давај што му значеше. Досега сум го слушнал само од шофери на камиони кога се помагаат за возење во рикверц на тесни улици...
Давај е „ајде“ или „дај“ :)

А цела наша кошаркарска/ракометна репрезентација што пее дека наше ќе биде повторно и солунско поле, што алудира на територијални претензии кон друга држава? :D
Па и тоа не е ок ваљда со оглед на тоа што не е навивачка песна и нема врска со спортот.

Во нормален разговор, ваква работа е ништо!
И Динамо си го спомнуваат, што врска си нема со то што беше вчера.
Во превод, глуп обид да се подбуцне Русија за поразот.
Иначе, давај го има и во Мк, во Кавадарци сум приметил за ајде користат давај;)

Акцентот само се става на друг слог кај кавадаречкото давај,
Давај, давај, оп, стој, добар си! У паркирање тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom