СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Фирмино веќе направи повеќе од Жесус на утакмицава (y) влезе во шанса.

Азар душата му ја извади на овој десниот бек на Бразил. Лукаку маестрален, КДБ конечно игра добар натпревар за репрезентацијата. Исто Компани на ниво, а и Фелаини изненадува. Витсел најслаб кај Белгија, па Тоби.

Инаку, цгани марш дома со се пропелерот од 200+ милиони.

Mazic mnogu gi tintra Brazilcite, dosega 2-3 zholti trebase da imaat.[DOUBLEPOST=1530904420][/DOUBLEPOST]
Азар дефинитвно утакмицава го надмина Нејмар во глумење.Педерско дајверче е од кога се појави во фудбалот, штета медиумиве не му дишат во врат.
:pos::vozbud:

добро бе, само јас ли имам проблем со сликата, кочи, се губи племе да му ебам до кој и да е проблемот.

Азар ти е не толку очигледен глумец, по вешт е Нејмар и Роналдо. Еве го на дело.

Куроките ке плачат пак групно на копакабана.[DOUBLEPOST=1530904825][/DOUBLEPOST]
добро бе, само јас ли имам проблем со сликата, кочи, се губи племе да му ебам до кој и да е проблемот.

мах тв?

Дали Лукаку исто вака игра во Јунајтед? Цело време бега десно и игра со топка, пробува да дрибла, вака исто играше под водство на Мартинез во Евертон, се сеќавам против Арсенал на Монреал паметот му го испи, денес скроз истите движења ги има.
Истото го игра, баш за тој сегмент го збориме нонстоп дека е напреднат. Го забележаа и новинарите и порача дека сака да ги зголеми асистенциите како бројка.

Утакмицава :jeeee:исто ко Белгија-Јапонија некни:drk:

Куроките ке плачат пак групно на копакабана.[DOUBLEPOST=1530904825][/DOUBLEPOST]

мах тв?

Не, локален кабелски оператор, ама има малку ветар и мољњи кај нас и одма се распаѓа системот, не дај боже да почне да врне одма и интернет ќе снема

Не, локален кабелски оператор, ама има малку ветар и мољњи кај нас и одма се распаѓа системот, не дај боже да почне да врне одма и интернет ќе снема

Да не сум офф, ако на мах ви кочи или сецка а не сте на оптика внимвајте да не гледате на ХД на мтв (посебно 2 тв истовремено ако работат)

Знам дека Бразилциве одат на карта за жолти картони, па и да изнудат црвен ама нели е малку касно за тоа да се ваљаат по терен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom