Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јасно ми е мене дека може и подобро, но не се способни. И ова ако го изведат е над нивните квалитети, камо ли нешто повеќе.

Рабио ќе е одлична зделка, но играч од псж да земеме не ми се верува, освен ако не им е на шут карта.
Солиден преоден ќе е со Вилијан, Рабио, Ленгле и Артур.[DOUBLEPOST=1530629961][/DOUBLEPOST]Артур е купен веќе, не може да не се носи, прашање е дали сега или Јануари.
Se dodeka Roberto e desen bek nema da sum zadovolen.

Јасно ми е мене дека може и подобро, но не се способни. И ова ако го изведат е над нивните квалитети, камо ли нешто повеќе.

Рабио ќе е одлична зделка, но играч од псж да земеме не ми се верува, освен ако не им е на шут карта.
Солиден преоден ќе е со Вилијан, Рабио, Ленгле и Артур.[DOUBLEPOST=1530629961][/DOUBLEPOST]Артур е купен веќе, не може да не се носи, прашање е дали сега или Јануари.

Не заебавај бе со Рабио ќе сме имале добар преоден рок.
На Барса и треба Ериксен, Пјаниќ тип на играч а не незналица како Рабио. За тоа го имаме Андре Гомеш кој фудбалски е поталентиран од французинов.

На Барса и треба Ериксен, Пјаниќ тип на играч а не незналица како Рабио. За тоа го имаме Андре Гомеш кој фудбалски е поталентиран од французинов.
Kakov Pjanic be brat, ne me jebi... od tolku fudbaleri ti za bosanecot se fati... so formacijata sto ja neguva Valverde mu treba partner na Buskets u sredinata, zamena za Rakitic, nekoj slicen malku poofanziven i pokreativen, momentalno takvi se Tiago, Saul, Gundogan...

Kakov Pjanic be brat, ne me jebi... od tolku fudbaleri ti za bosanecot se fati... so formacijata sto ja neguva Valverde mu treba partner na Buskets u sredinata, zamena za Rakitic, nekoj slicen malku poofanziven i pokreativen, momentalno takvi se Tiago, Saul, Gundogan...

Абе не се фатив за Пјаниќ туку таков тип на играч и треба на Барса, креативец а не Рабио, бидејќи полни сме со такви играчи како Ракитиќ, Паулињо, Андре Гомеш.

Ериксен е недостапен и за 200 милиони, Пјаниќ исто не го дава Јуве.
Јас би го зел Тиаго, ако треба и 5-6 играчи би продал за него.

30 години има Вилијам, а да се платат 80мил за 30 годишен играч од калибарот на Вилијам е чист промашај затоа што ќе игра две три години и после тоа без пари ќе си замине. Нека вложуваат во млади играчи да направат добар тим што кога ќе замине Меси ќе биде конкурентен за освојување титули а не да земаат старци и тоа за астрономска сума. Играчот е океј, добар е и верувам дека ќе се вклопи во системот на Барса ама за таа сума НЕ ФАЛА!

^100 милиони не, ама 30-35 ќе изгориме некој :))

Не сум многу за тоа да се фрлат толкави пари за играч како Вилијан. Едно што лично не сум фан на него, друго што мислам оти не може да понуди нешто на долг рок.

Ериксен секако би бил најдобра опција, ама сигурно дека Тотенхем нема да го пуштат. Полесно е изгледа со ѓаволот да преговараш отколку со Даниел Леви. Мислам дека по него добра опција би бил Саул Нигез, имаше порано шпекулации за него, сега не сум чул нешто конкретно.

Рабио може да дојде. Не верувам да биде првотимец, ама па Барса си страдаше пошто нема јака клупа. Вака би имало повеќе опции за ротација.

А не знам инаку што е филмот со муабетите за продажба на Паулињо. Човекот одигра над сите очекувања. Ќе биде сигурно доста корисен и во наредната сезона.

Тешко се наоѓа топ играч што би можеле да го купиме. Сите би сакале Ериксен, Мбапе или некој сличен да дојде, но факт е дека се недостапни, затоа правете муабет за реални можности, кој би можел да дојде, а да е подобра опција од Вилиан.

Тешко се наоѓа топ играч што би можеле да го купиме. Сите би сакале Ериксен, Мбапе или некој сличен да дојде, но факт е дека се недостапни, затоа правете муабет за реални можности, кој би можел да дојде, а да е подобра опција од Вилиан.

Воопшто не ни е потребен нов играч од тој тип. За тие пари што се спомнуваат може да се купи Тиаго, којшто ни е многу попотребен, или ако веќе сакаме крило Брандт, млад талент а не 30 годишен. Вилиан ми е срање играч, има добар шут ваљда од слободен, ама кај нас ќе е 10ти на листата на изведувачи на прекини. Друго незнам што прави на терен, трча ко мува без глава. Едно време и резерва на Педро му беше, што повеќе да се каже...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom