Автомобили во размер

Член од
22 јануари 2018
Мислења
88
Поени од реакции
79
Јас во куфер со гардероба сум носел 1/18-ки. За помали размери уште полесно.
Само ќе гледаш да ги поставиш на нешто меко, најгоре и врз нив две-три парчиња лесна и мека облека. Куферот трескање - "НЕ" и немаш гајле.
Фала ви многу

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Можеби сум на погрешно место но сепак ќе си прашам да не знае некој каде би можел да најдам модели на хеликоптери или тенкови подетално изработени или пак модели за составување.Многу одамна знам дека се продаваа тие сетови за составување на модели но сега немам видено.Или доколку некој има јас имам некои модели на автомобили па можеме трампа :)
За продажба имаш? 1/18 размер?

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Другари изводливо ли е да го контактираме дистрибутер на Welly од соседниве земји и преку некој што оди натаму (пр. Камионџииве) да си платиме и да ги прошверцуваме моделите ? Дистрибутерите за секоја земја ги има на официјалната страница на welly.

Член од
22 јануари 2018
Мислења
88
Поени од реакции
79
Другари изводливо ли е да го контактираме дистрибутер на Welly од соседниве земји и преку некој што оди натаму (пр. Камионџииве) да си платиме и да ги прошверцуваме моделите ? Дистрибутерите за секоја земја ги има на официјалната страница на welly.
Ја сум за, но дали е изводливо не знам

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Ако сакаш татко ми може да ти носи до највеќе 5-6 колички од Hobbyland од Солун.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Ако сакаш татко ми може да ти носи до највеќе 5-6 колички од Hobbyland од Солун.
Ценам што се понуди друже, ако одиме со нарачка преку дистрибутерот ќе му нарачаме конкретно кои модели ги бараме, Хобиленд бил доста снабден али кој би гарантирал дека има се. Ако рече дистрибутерот дека се што сме побарале проверил и го има на така конкретно место тогаш ќе биде одлично.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Веќе ако нарачуваш/шверцуваш од странство, подобро гледај од Norev, светлосни години подобри од Welly, а со цена ептен блиску.

Член од
29 април 2014
Мислења
17
Поени од реакции
17
Здраво на сите, после малку подолго време. Yugoto од Србија ми го донесоа, 1/43 размер. А VW го купив од Франција, околу 4 евра. Само ме изненади тоа што немаше голем избор на модели. 20180629_220700.jpg
20180629_220917.jpg [DOUBLEPOST=1530303847][/DOUBLEPOST]
Можеби сум на погрешно место но сепак ќе си прашам да не знае некој каде би можел да најдам модели на хеликоптери или тенкови подетално изработени или пак модели за составување.Многу одамна знам дека се продаваа тие сетови за составување на модели но сега немам видено.Или доколку некој има јас имам некои модели на автомобили па можеме трампа :)
Јас ги собирав хелихоптерите во списанија што ги имаше пред некоја година. 10 модели имам собрано, ама после престанаа да ги носат. 20180629_222145.jpg

Последно уредено:

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Здраво на сите, после малку подолго време. Yugoto од Србија ми го донесоа, 1/43 размер. А VW го купив од Франција, околу 4 евра. Само ме изненади тоа што немаше голем избор на модели.
Од каде точно го зема Југото во Србија и колку чини?
Интересно изгледа, знам дека некаде дома по кутиите имав Фичо во ист размер.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
Здраво на сите, после малку подолго време. Yugoto од Србија ми го донесоа, 1/43 размер. А VW го купив од Франција, околу 4 евра. Само ме изненади тоа што немаше голем избор на модели.Прегледај го приврзокот 193212
Прегледај го приврзокот 193211[DOUBLEPOST=1530303847][/DOUBLEPOST]
Јас ги собирав хелихоптерите во списанија што ги имаше пред некоја година. 10 модели имам собрано, ама после престанаа да ги носат.Прегледај го приврзокот 193213
jas gi sobrav site ne prestanaa da gi nosat, vo tis marketite i vo nekoi trafiki vo skopje gi nosea, gi sobrav i pozarnice i helihopterite i nuldozerite, samo nemam kade da izlozam se.

Kajgana Shop

На врв Bottom