Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да не испадне само пак наредното лето демек немаше добра сезона како еден друг играч па Јуве да ја искористи опцијата за откуп што ја поседува Интер. :icon_lol:

Научил еден збор и се курнази сеа пред останатите членови.Остај го, гледаш дека му е кеф :cool:
Не бе, го фати страв дека рајата тука нема да го свати, прво го пишува зборот, 'НЕ' со големи букви да ни боде во очи, а подолу дава објаснување, за да сватиме, да не помислиме случајно дека клубот се заебал, се фино скоцкано и изџвакано, Мр.Стефон-Кобе :pipi:

Му истекува договорт за една година па можат за мала сума да го земат.

:D

AS Monaco U18 transfers this mercato:

Tiago Ribeiro, Porto (16)
Eliot Matazo, Anderlecht (16)
Willem Geubbels, Lyon (16)
Wilson Isidor, Rennes (17)
Sofiane Diop, Rennes (18)

To be confirmed:
Robert Navarro, Barcelona (16)
Jonathan Panzo, Chelsea (17)

The Masters of scouting.

Хамес изгледа нема да продолжи со Баерн по доаѓањето на Ковач, Челзи и Арсенал се заинтересирани.

Стелт :icon_mrgr:

Не знам што толку посебна работа заврши Мончи во Рома и колку играчи планира да купи. Го наполни тимот со неискусни играчи и играчи како Пасторе и Сантон кои беа интересни во 2011 година.
Засега само Кристанте им е добар трансфер, а Пасторе за она што го има изигрно е претплатен. Клајверт ми е сомнителен затоа што доаѓа од онаа преварантската лига, а Чорич не постои веќе две сезони.
Фали уште на Берарди да му ја спасуваат кариерата и да го платат дебело. А кога за Политано бараа 20+ милиони, за Берарди 30+

Го продадоа Наинголан за џабе. Ќе продадат најмалку уште двајца поискусни играчи до крај на трансфер периодот, а шпекулации има за Флоренци, Пероти, Пелегрини, Алисон...

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro

Хамес изгледа нема да продолжи со Баерн по доаѓањето на Ковач, Челзи и Арсенал се заинтересирани.

Стелт :icon_mrgr:

Според цела логика и здрав разум,Арсенал нема шанси да е заинтересиран за Хамес.Причини?Веќе имаат двајца такви играчи во Озил и Мики,плус Ремзи ванаби,а немаат ниту едно класично крило,па затоа овие Озил и Мики,10ки,знаат да ги буткаат на крило.Уште еден ваков "проблем" не е потребен.
Е сега кога логиката и здравиот разум ќе ги снема...Тогаш стапува на сцена Арсенал. :D
Тореира ако дојде,е играчот кој мора 100%да се вклопи во Арсенал.Премногу работи ќе зависаат од решавање на проблемите од тој дел од теренот.Во последните 15години,освен Жилберто,ниту еден друг како што треба,зборам за карактеристики,не квалитет.Џака ванаби паметен,со тој мозок не може да биде последен играч со толкава одговорност,но во пар со играч како овој може да помине добро.
Позитивно сум изненаден е што сите саламски трансфер шпекулации се поврзани со позиции кои мора да се надополнат.

Треба казнени поени Фросина да добие за шпекулацијата што ја објави, а не ја објави големата новост за Фелаини :icon_lol:[DOUBLEPOST=1530310936][/DOUBLEPOST]
Според цела логика и здрав разум,Арсенал нема шанси да е заинтересиран за Хамес.Причини?Веќе имаат двајца такви играчи во Озил и Мики,плус Ремзи ванаби,а немаат ниту едно класично крило,па затоа овие Озил и Мики,10ки,знаат да ги буткаат на крило.Уште еден ваков "проблем" не е потребен.
Е сега кога логиката и здравиот разум ќе ги снема...Тогаш стапува на сцена Арсенал. :D
Тореира ако дојде,е играчот кој мора 100%да се вклопи во Арсенал.Премногу работи ќе зависаат од решавање на проблемите од тој дел од теренот.Во последните 15години,освен Жилберто,ниту еден друг како што треба,зборам за карактеристики,не квалитет.Џака ванаби паметен,со тој мозок не може да биде последен играч со толкава одговорност,но во пар со играч како овој може да помине добро.
Позитивно сум изненаден е што сите саламски трансфер шпекулации се поврзани со позиции кои мора да се надополнат.

Останува Хамес, не секирај се за Мики и Озил :D

Треба казнени поени Фросина да добие за шпекулацијата што ја објави, а не ја објави големата новост за Фелаини :icon_lol:[DOUBLEPOST=1530310936][/DOUBLEPOST]

Добро,знаеме дека сите играчи на Баерн се најјаки на нивните позиции или се топ3. :D
Сосема друга ми беше поентата.
Иначе стварно овие 2-3 дена има доста шпекулации ала the sun за Хамес и Арсенал.

Се возбудив и морав Хелекс да пијам за да се смирам малку :D тагни ме друг пат ако сакаш нешто да видам хитно :D

A goalkeepers merry go round

Билбао ги спаси ПСЖ од казна со 24-те милиони евра за Берчиче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom